Російська тенісистка Шарапова розповіла про "справжнє випробування" в матчі з українкою

Поділитися
Російська тенісистка Шарапова розповіла про "справжнє випробування" в матчі з українкою На думку Марії Шарапової, Еліна Світоліна проводить хороший сезон © frontzmin.ua
Марія Шарапова здолала українку Еліну Світоліну у другому колі престижного турніру в Пекіні. Не дивлячись на рахунок матчу, для росіянки, за її словами, поєдинок став дуже важким.

Російська тенісистка Марія Шарапова розповіла про "справжнє випробування" в матчі з українкою Еліною Світоліною, який відбувся напередодні в Пекіні.

Екс-перша ракетка світу здолала українську висхідну зірку в двох сетах - 6:2, 6:2 і продовжила виступи на China Open. За її словами, Світоліна діяла в поєдинку досить впевнено, і їй довелося докласти максимум зусиль, щоб перемогти.

"Я вдало розпочала поєдинок, і це мені допомогло. Світоліна проводить відмінний сезон, так що це досить складна суперниця як для другого раунду турніру. Щаслива, що змогла перемогти, враховуючи гру Еліни на турнірі в Ухані", - цитує Шарапова офіційний сайт WTA.

Читайте також: Еліна Світоліна стала найтитулованішою тенісисткою-юніором у світі


"Світоліна класно рухалася, тому мені довелося попрацювати, відправляючи м'яч на іншу сторону корту дуже часто. Щодо підсумкового результату не скажеш, що я здобула складну перемогу, однак у багатьох геймах рахунок йшов на "рівне". Справжнє випробування для мене", - зазначила Шарапова.

Нагадаємо, що Світоліна незважаючи на поразку у другому колі, записала до свого активу 75 рейтингових очок, що допоможе їй встановити новий рекорд у рейтингу WTA в понеділок 6 жовтня. Раніше найвищим досягненням для 20-річної українки було 33-е місце.

Раніше повідомлялося, що завдяки успішному виступу в Ухані (призовий фонд - близько 2,5 мільйонів доларів) Світоліна подолала бар'єр в мільйон доларів призових рекордний серед українських тенісисток термін. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі