Росіянка Кузнєцова не дозволила тенісистці Світоліної встановити рекорд України

Поділитися
Росіянка Кузнєцова не дозволила тенісистці Світоліної встановити рекорд України Еліна Світоліна в черговий раз побила особистий рекорд у рейтингу WTA © Теннисный портал Украины
Поки що історичне досягнення української тенісистки Еліни Світоліної відкладається мінімум на тиждень. А все - через невдалої гри на турнірі в Мадриді.

Українська тенісистка Еліна Світоліна завдяки лише одній перемозі на турнірі WTA Premier у Мадриді на наступному тижні в новій версії світового рейтингу зуміє увійти до числа 20 кращих тенісисток на планеті.

на Жаль, але побити рекорд України, а саме 19-е місце, на якому в свій час перебувала Олена Бондаренко, Світоліної поки не вдасться. Все - через вдалого виступу в Мадриді росіянки Світлани Кузнєцової, вийшла у фінал після перемоги над співвітчизницею Марією Шараповою. Кузнєцова піднялася в рейтингу мінімум на 6 позицій, і тепер розмістилася на 18-му рядку. Українці ж дісталася 19-я щабель, що є повторенням досягнення Бондаренко і новим рекордом 20-річної теннисистски.

У фіналі турніру в Мадриді Кузнєцова зустрінеться з Петрою Квітовою з Чехії, якій вдалося обіграти Серену Вільямс. Американка перервала свою 27-річну переможну серію.

На наступному тижні Світоліна стартує на ще одному турнірі WTA Premier Mandatory - в Римі. Її суперницею у першому колі стала досвідчена італійка Флавія Пеннетта. У минулому сезоні вона зупинилася саме на цій стадії, програвши росіянці Олені Весниной. Так що перемога над Пеннеттою може додати їй рейтингових очок.

Читайте також: Світоліна і сестри Кіченок поставили нові рекорди у рейтингу WTA

минулого тижня Еліна Світоліна вдало виступила у Маррокко. Змагання в Маракеші стали для неї першим в кар'єрі виграним турнірі WTA на грунті. До цього українка перемагала лише на хардовому покритті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі