Росіяни впевнені, що Володимир Кличко погодиться на реванш з Повєткіним через два роки

Поділитися
Росіяни впевнені, що Володимир Кличко погодиться на реванш з Повєткіним через два роки Олександр Повєткін падав кілька разів під ударами Кличко, але в підсумку вистояв © tacopshq.com
Поки що "Рускій Вітязь" та його команда лише розмірковують і планують провести реванш проти Володимира Кличка. Втім, вони впевнені, що в 2016 році українець без проблем погодиться на поєдинок.

Росіяни впевнені, що український суперчемпион Володимир Кличко погодиться на реванш з переможеним у 2013-му Олександром Повєткіним не раніше ніж через два роки.

Промоутер росіянина російського боксера Андрій Рябинський зазначив, що для переговорів з чемпіоном світу за версіями IBF, IBO, WBA і WBO Володимиром Кличком щодо матчу-реваншу потрібен правильний момент. За словами Рябинского, поки він не прийшов, і команда Повєткіна ніяк не контактувала з українцем.

"Бій з Кличком точно не відбудеться в 2015 році. Швидше за все, це буде тільки 2016 рік", - зазначив Рябинський дв інтерв'ю телеканалу "Росія 2".

"Зараз ми ніяк не контактуємо з Кличком. Домовитися буде не просто, але це не стане великою проблемою, коли прийде потрібний час. Переговори необхідно почати вчасно. Повєткін готовий вийти на ринг хоч зараз. Але ми повинні все планувати правильно", - вважає російський менеджер.

Нагадаємо, Кличко-молодший за очками здолав Повєткіна у жовтні 2013 року у Москві. Незважаючи на те, що бій не закінчився нокаутом, українець володів беззаперечною перевагою і повністю перевершив опонента.

Після бою Кличко заявив, що його не цікавить реванш з Повєткіним, а трохи згодом, ще до наростання напруженості у відносинах між державами, зазначив, що якщо такий бій і відбудеться, то лише в Україні. А зовсім нещодавно менеджер Кличка Бернд Бенте припустив, що у разі зростання спортивних результатів Повєткіна, його підопічний розгляне можливість матчу-реваншу.

Раніше повідомлялося, що Кличко поки не дають можливість прийняти участь у поєдинку за пояс чемпіона світу за версією WBC - титулу, яким володів його старший брат Віталій до відходу з великого спорту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі