Росія повторно скоротила витрати на чемпіонат світу з футболу

Поділитися
Росія повторно скоротила витрати на чемпіонат світу з футболу Чемпіонат повинен пройти в 11 містах Росії
Уряд РФ у зв'язку з непростою економічною ситуацією урізав бюджет футбольного форуму на 30 мільярдів рублів.

Уряд Росії прийняв рішення скоротити витрати на підготовку до чемпіонату світу 2018 року. На порталі правової інформації РФ було опубліковано постанову, з якої випливає, що витрати на підготовку до ЧС повинні бути скорочені майже на 30 мільярдів рублів - з 660 мільярдів 627,8 мільйонів рублів до 631 мільярда 459,9 мільйонів рублів.

Раніше повідомлялося, що в Росії не вистачає грошей на будівництво готелів, тому з програми підготовки планувалося виключити 25 готельних об'єктів.

Генеральний директор представництва ФІФА у Росії по проведенню чемпіонату світу Дмитро Єфімов в коментарі "Р-Спорт" повідомив, що скорочення витрат ніяк не позначиться на футбольному форумі: "Це є відображенням непростої економічної ситуації, але це не повинно негативно позначитися на самому заході. ФІФА в курсі, і ніяких тривог в організації ця постанова не викликає".

Зазначимо, що це вже друге урізання бюджету ЧС. У травні витрати було скорочено на 4 мільярди рублів.

Чемпіонат світу повинен відбутися з 14 червня по 15 липня 2018 року в 11 містах Росії. Однак законність отримання права провести ЧС піддається серйозним сумнівам. Після відставки президента ФІФА Зеппа Блаттера неодноразово висловлювалася вимога залишити країну без турніру. Раніше ФІФА заявляла, що чемпіонат дістався Росії чесно, але називала умови, при яких країна може бути позбавлена права на його проведення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі