Роналду встановив новий рекорд в Лізі чемпіонів

Поділитися
Роналду встановив новий рекорд в Лізі чемпіонів Роналду встановив черговий рекорд © Marca
Португальський бомбардир зіграв більше всіх матчів у плей-офф найпрестижнішого клубного турніру.

Вінгер мадридського "Реала" Кріштіану Роналду встановив новий рекорд за кількістю матчів, проведених в плей-офф Ліги чемпіонів.

Вчора, 8 березня, "Реал" вдома повторно обіграв "Рому" (2:0) на стадії 1/8 фіналу турніру, а Роналду відзначився голом. При цьому 31-річний футболіст провів вже 57-й матч у плей-офф, що є абсолютним рекордом турніру.

Лише на одну гру менше у колишнього півзахисника "Барселони" Хаві - 56 поєдинків, проте 36-річний гравець виступає за катарський "Аль-Садд" і навряд чи повернеться в Європу до завершення кар'єри. У трійку за кількістю матчів у Лізі чемпіонів також входить колишній воротар "Реала" Ікер Касільяс (55 матчів), який захищає кольори "Порту".

Варто відзначити, що крім Касільяса вірогідними претендентами на роль рекордсмена залишаються плеймейкер "Барселони" Андрес Іньєста (53 матчу) і головна зірка каталонців Ліонель Мессі (51 матч).

Читайте також: Мессі і Роналду разом забили на професійному рівні 1000 голів

Нагадаємо, наприкінці минулого року Роналду став автором рекордної кількості голів на груповому етапі Ліги чемпіонів, записавши на свій рахунок 11 влучних ударів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі