Роналду визнаний кращим футболістом Європи минулого сезону

Поділитися
Роналду визнаний кращим футболістом Європи минулого сезону Роналду виграв чергову індивідуальну нагороду © twitter.com/UEFAEURO
Португалець з "Реала" обійшов Бейла та Грізманна.

Сьогодні, 25 серпня, в Монако відбулася урочиста церемонія, в рамках якої проводилося жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів, а також вручалися індивідуальні нагороди.

Кращим футолистом Європи за версією УЄФА став футболіст мадридського "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду. Вінгер виграв боротьбу у одноклубника Гарета Бейла і форварда мадридського "Атлетіко" Антуана Гризманна. Варто відзначити, що це вже другий приз від УЄФА в кар'єрі Роналду, так як він вже ставав гравцем року в сезоні 2013/14.

У минулому сезоні Роналду разом з "Реалом" став переможцем Ліги чемпіонів, обігравши у фіналі "Атлетіко". При цьому португалець відзначився переможним ударом в серії пенальті. Крім того, збірна Португалії з Роналду у складі здобула перемогу на Євро-2016.

За "Реал" бомбардир минулого сезону провів 48 матчів і забив 51 гол у всіх турнірах, віддавши при цьому 15 результативних передач.

Нагадаємо, раніше автором найкращого голу сезону був визнаний нападник "Барселони" Ліонель Мессі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі