Роналду отримав два роки умовно і штраф у 19 млн євро за ухилення від сплати податків

Поділитися
Роналду отримав два роки умовно і штраф у 19 млн євро за ухилення від сплати податків Роналду засуджений до двох років позбавлення волі © Real Madrid
Португалець визнав свою провину.

Вчора, 15 червня, за лічені години до поєдинку зі збірною Іспанії лідер португальців Кріштіану Роналду дізнався остаточний вердикт суду за своїм звинуваченням у несплаті податків. Як стало відомо, Кріштіану визнав власну провину, у зв'язку з чим був засуджений до двох років позбавлення волі. Як повідомляє El Mundo, так як раніше Роналду не притягувався до кримінальної відповідальності, іспанські представники Феміди вирішили обмежитися умовним терміном. Таким чином, у в'язницю форвард "Реала" не відправиться.

Тим не менш, Роналду повинен заплатити серйозний штраф у розмірі 18,8 млн євро.

Повідомлялося, що насправді Роналду спочатку не хотів погоджуватися на мирову через умовний термін, на якому наполягала податкова. І лише зараз форвард пішов назустріч владі.

Також спочатку стверджувалося, що сторонам не вдавалося домовитися, оскільки від форварда хотіли отримати 28 мільйонів євро штрафу. Іспанська податкова виявила, що Роналду в 2011-14 роках не заплатив 14,8 мільйона євро в казну, після чого проти футболіста було відкрито справу.

У сезоні, що завершився 33-річний португалець забив 44 голи у 44 матчах у всіх турнірах, ставши найкращим бомбардиром Ліги чемпіонів (15 голів у 13 матчах).

Раніше повідомлялося про те, що Кріштіану Роналду повторив черговий бомбардирський рекорд.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі