Роналду і Мессі не потрапили в трійку найкращих на нагороду "Золотий м'яч" – ЗМІ

Поділитися
Роналду і Мессі не потрапили в трійку найкращих на нагороду "Золотий м'яч" – ЗМІ Цього літа Роналду перейшов в "Ювентус" © juventus.com
Серед претендентів виявилося два чемпіона світу.

Португальський нападник туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду і аргентинський форвард іспанської "Барселони" Ліонель Мессі не потрапили в трійку найкращих на вручення "Золотого м'яча-2018".

Про це повідомляє італійське видання "Corriere dello Sport", яке посилається на рекламний ролик, опублікований напередодні церемонії нагородження.

У трійку найкращих потрапили півзахисник "Реала" і збірної Хорватії Лука Модріч, захисник "Реала" і збірної Франції Рафаель Варан, і форвард збірної Франції і ПСЖ Кіліан Мбаппе.

Відзначимо, що впродовж останніх десяти років "Золотий м'яч" неодмінно вигравали або Кріштіану Роналду, або Ліонель Мессі.

Нагадаємо, в минулому році Роналду став 5-разовим володарем "Золотого м'яча". У голосуванні капітан збірної Португалії випередив аргентинця Ліонеля Мессі ("Барселона") і бразильця Неймара ("ПСЖ"). Переможця нинішнього року буде оголошено 3 грудня.

Раніше було визначено п'ять претендентів на нагороду Golden Boy-2018.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі