Роналдо завершує спортивну кар`єру

Поділитися
Бразильський футболіст Роналдо оголосив, що завершує свою спортивну кар'єру. Про це в неділю, 13 лютого, повідомили на сайті газети O Estado de S. Paulo.

У футбольній історії Рональдо є безліч трофеїв, серед яких три титули найкращого футболіста року за версією ФІФА. Зараз 34-річний нападальник грає за футбольний клуб Corinthians.

Рональдо оголосив, що «більше не може грати».

«Я хотів продовжувати, але не можу. Я думаю, як зіграти, але виконати задум не можу», - пояснив він.

Проте свій вихід він зустрічає оптимістично, тому що його кар'єра в футболі була «збіса красива». Згідно з повідомленням газети, офіційно про рішення футболіста буде оголошено на прес-конференції в Сан-Паулу в понеділок, 14 лютого, опівдні за місцевим часом (18:00 за київським). Агент Роналдо не дав жодних підтверджень даному припущенню, але в той же час не став виключати такого розвитку подій.

Раніше було повідомлено, що Роналдо залишиться у складі Corinthians, за який виступає з 2008 року, до кінця 2011 року. Проте, зазначає бразильське видання, протягом останнього року йому ніяк не вдавалося увійти в форму і скинути вагу.

Роналдо - дворазовий чемпіон світу у складі збірної Бразилії і чинний рекордсмен за кількістю голів у фінальних стадіях чемпіонатів світу (15 голів). За 18-річну кар'єру він, зокрема, грав у «Барселоні», міланському «Інтері» і мадридському «Реалі». Його визнали найкращим бомбардиром чемпіонату світу 2002 року і найкращим футболістом ЧС-1998. У 1996, 1997 і 2002 ФІФА обирала його найкращим футболістом року, в 1997 і 2002 роках його нагороджено «Золотим м'ячем», і в тому ж 1997-му - «Золотою бутсою».

За матеріалами O Estado de S. Paulo

Поділитися
Підготував/ла Дубенко Вадим
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі