Роман Безус приніс перемогу збірній України в матчі з Молдовою

Відео
Поділитися
Роман Безус приніс перемогу збірній України в матчі з Молдовою Роман Безус забив гол і прині перемогу збірній України © telegraf.com.ua
Українська збірна вдало провела контрольну зустріч перед стартом кваліфікаційного турніру Євро-2016. До матчу зі Словаччиною українці підійдуть в гарному настрої.

Збірна України обіграла Молдову 1:0 у товариській зустрічі, яка відбулася в Києві на НСК "Олімпійський".

Єдиний гол організували вийшли на заміну футболісти, які колись починали футбольний шлях у полтавській "Ворсклі" - нинішній лідер полтавців Артем Громов віддав передачу, а динамівець Роман Безус відзначився точним ударом.

Михайло Фоменко викликав на поєдинок 28 футболістів, проте з різних причин на фінальному етапі підготовки до нього в його розпорядженні виявилося вже 24 людини. Втім, навряд чи тренерський штаб планував перевіряти у справі всіх, хто був у строю. Так і головним завданням було просто зібрати команду разом і дати виконавцям згадати все те, що награвали раніше.

зрештою, стартовий склад виявився досить передбачуваним, а новачки виходили на поле вже по ходу гри. Так, Кирило Ковальчук замінив травмованого Анатолія Тимощука ще в першому таймі.

Вже на початку зустрічі Едмар вийшов на ударну позицію, але не зумів обіграти молдавського голкіпера. Здавалося, що зараз атаки підуть на ворота Іллі Чебану одна за одною, але поступово гра вирівнялася. Сплеск активності з боку збірної України спостерігався і на початку другої 45-хвилинки. І в цей відрізок українці не забили, хоча момент був у Громова, який не зумів добити м'яч після попадання в штангу зі штрафного від Ярослава Ракицького.

Але незабаром м'яч таки залетів у ворота Молдови і напругу було знято. До кінця ігрового часу українці діяли досить спокійно, а суперник навпаки провів кілька атак і змусив захисників "синьо-жовтих" грати уважно.

Україна - Молдова- 1:0 (0:0)

Гол: Безус, 63.

Україна: П'ятов, Шевчук (Макаренко, 46), Кучер, Ракицький, Федецький, Степаненко, Тимощук (Ковальчук, 27), Едмар (Безус, 46), Ярмоленко (Громов, 46), Гусєв (Морозюк, 75), Зозуля (Гладкий, 64).

Молдавія: Чебану (Намашко, 82), Раку (Час, 84), Армаш, Головатенко, Посмак, Іоніце, А. Антонюк (М. Антонюк, 66), Єпуряну, Сидоренко (Калинков, 90+1), Георгієв (Чеботару, 66), Дідів (Алексєєв, 79).

Покарання: Ракицький, 65. Морозюк, 90 (попередження).

Судді: Хацеган, Гингуляк, Урзике (Румунія).

3 вересня. Київ. НСК "Олімпійський".

Додамо, що 8 вересня Україна проведе перший матч відбірного турніру Євро-2016 проти Словаччини. Поєдинок відбудеться о 20:00 на НСК "Олімпійський".

Раніше Михайло Фоменко відзначив, що головними суперниками збірної України у кваліфікації Євро-2016 будуть всі команди в групі, крім явного аутсайдера Люксембургу і фаворита Іспанії, а саме Словаччина, Македонія, Білорусь. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі