"Рома" проявила непрофесіоналізм у переговорах з Коноплянкою - агент

Поділитися
"Рома" проявила непрофесіоналізм у переговорах з Коноплянкою - агент Євген Коноплянка залишається в "Дніпрі" © football.ua
Євген Коноплянка міг стати гравцем другої команди Серії А, однак він вважав за краще залишитися в "Дніпрі" і шукати кращий варіант продовження кар'єри.

Італійський агент Олівер Кабрера вважає, що зірваний трансфер українця Євгена Коноплянки в "Рому" - вина керівництва клубу з Риму.

Нагадаємо, що "Рома" проявила інтерес до вінгера "Дніпра", і почала переговори з українською командою, щоб роздобути гравця до настання кінцевого терміну в оформленні трансферів 2 лютого. Римляни домовилися з дніпрянами, однак не зуміли досягти згоди від самого Коноплянки.

Агент, якому приписують ведення справ Коноплянки зазначив, що "Рома" відмовилася від взятих на себе зобов'язань.

"У нас вже було попередню угоду з "Ромою". І Євген, і "Дніпро" зробили все від них залежне, але в останній момент італійський клуб повів себе непрофесійно та від взятих на себе зобов'язань відмовився. Тепер Коноплянка залишиться в українському клубі до літа", - цитує італійця "Спорт-Экспресc".

Додамо, що крім "Роми" останнім часом інтерес до Коноплянки проявляв "Інтер" і "Тоттенхем". Сам же гравець стверджує, що мріє грати в англійській Прем'єр-лізі.

Взимку 2014 року приблизно за тим же сценарієм зірвався перехід українця в "Ліверпуль" - тільки на відміну від нинішньої ситуації тоді не домовилися клуби. Авторитетний агент Шандор Варга зазначив, що вина на зірваному трансфер лежить на англійській команді, так як вона занадто пізно почала переговори з "Дніпром".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі