"Рома" просунулася у переговорах з лідеру "Шахтаря" Тайсона – ЗМІ

Поділитися
"Рома" просунулася у переговорах з лідеру "Шахтаря" Тайсона – ЗМІ Тайсон може стати гравцем "Роми" © ФК Шахтер
Бразилець близький до переходу в Серію А.

Як повідомляє Corriere Giallorosso, капітан і лідер донецького "Шахтаря" Тайсон може стати гравцем "Роми" в найближчі дні. За інформацією джерела, римляни суттєво просунулися в переговорах по 30-річному півзахиснику.

За останню добу представники "Роми" кілька раз контактували з оточенням капітана "гірників". Ситуація повинна прояснитися найближчими 48 годин.

Джерело зазначає, що трансферна вартість Тайсона знаходиться на рівні 15 мільйонів євро, а сам футболіст хоче покинути "Шахтар". Контракт Тайсона з донецьким клубом розрахований до 2021 року.

У "Шахтарі" 30-річний Тайсон грає з 2013 року. У минулому сезоні в складі "гірників" бразилець зіграв 36 матчів і забив п'ять голів. У нинішньому сезоні на рахунку Тайсона вже чотири матчі і один гол в УПЛ.

Також Тайсон зіграв 8 матчів і забив один гол за збірну Бразилії, у складі якої їздив на чемпіонат світу-2018, проте всі шість матчів там провів на лавці запасних.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Тайсон збирається залишити "Шахтар" і повернутися до Бразилії. В якості варіантів продовження кар'єри бразильця називалися оренда в рідній "Інтернасьональ" або трансфер в "Сан-Паулу".

Раніше повідомлялося про те, що екс-гравці "Шахтаря" Фред і Феррейра дебютували за МЮ і "Бенфіку".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі