"Рома" образилася на Коноплянку: українець залишається в "Дніпрі"

Поділитися
"Рома" образилася на Коноплянку: українець залишається в "Дніпрі" Швидше за все завершить нинішній сезон Коноплянка в "Дніпрі" © Clive Barda / Royal Opera House
Півзахисник "Дніпра" занадто довго роздумував над пропозицією з Риму. Природно там це розцінили як неповагу і відмовилися від варіанту з українцем.

Італійські ЗМІ повідомили про те, що "Рома" відмовилася від варіанту підсилення складу українським півзахисником Євгеном Коноплянкою.

За інформацією Roma Today, спортивний директор "вовків" Вальтер Сабатіні, який вів переговори з "Дніпра" і футболістом, заблокував послуги трансферу Коноплянки. Італійців обурила поведінка 25-річного українця, не поспішав прийняти вигідну пропозицію віце-чемпіонів Італії.

Наголошується, що "Рома" не повернеться до цього питання навіть влітку, коли Коноплянка стане вільним агентом. Додамо, що тепер римляни спробують підписати кращого гравця київського "Динамо" Андрія Ярмоленка.

Трохи раніше батько і за сумісництвом агент гравця Олег Коноплянка заявив, що швидше за все його син залишиться в "Дніпрі".

Нагадаємо, в кінці січня 2014 року зірвався трансфер Коноплянка в англійський "Ліверпуль". Тоді в "Дніпрі" звинуватили англійців в тому, що вони занадто пізно взялися за оформлення угоди.

Тренер "Дніпра" Мирон Маркевич заявив, що як і раніше розраховує на Коноплянку, але при цьому не радить йому йти в чемпіонат Італії. Наставник вважає, що його підопічному більше підходить іспанське першість.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі