Родрігес не полетить на турецький збір з "Динамо" - Шахов

Поділитися
Родрігес не полетить на турецький збір з "Динамо" - Шахов Родрігес може змінити клуб © ФК Динамо
Кияни не розраховують на легіонера.

Півзахисник Жерсон Родрігес не полетить в Туреччину на збір з київським "Динамо", про що заявив журналіст Андрій Шахов у своєму Telegram-каналі.

"Чи потрібно київському "Динамо" підсилення? Однозначно! Причому, на жаль, є сенс підсилювати будь-яку позицію. Просто якісь вимагають першочергового посилення, інші, як кажуть, можуть і почекати. Вже за чутками з інтернету можна зрозуміти, що в першу чергу "Динамо" зараз шукає форварда.

Поведінка Жерсона Родрігеса, поганий рік у Соля і можлива дискваліфікація Бєсєдіна не залишають клубу вибору. Жерсон, як я чув, навіть на турецький збір не полетить, тобто, на нього взагалі не розраховують, тому що, судячи з усього з трьох нападників, з якими "Динамо" догравало 2019 рік, у розпорядженні тренерів залишиться тільки Соль. Так що проблема форвардів знову загострюється", - зазначив Шахов.

Раніше в ЗМІ повідомлялося про те, що у вінгера збірної Люксембургу є проблеми з режимом. У поточному сезоні УПЛ на його рахунку вісім поєдинків і два голи.

Нагадаємо, "Динамо" розпрощалося з іншим легіонером - в Бразилію повернувся захисник Сідклей.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі