Рівень Прем'єр-ліги є проблемою для збірної України - Шевченко

Поділитися
Рівень Прем'єр-ліги є проблемою для збірної України - Шевченко Шевченко вважає, що восени українські гравці перебувають на піку форми © ФФУ
Головний тренер національної команди відзначив, що рівень чемпіонату впливає на гру збірної.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився думкою про рівень чемпіонату України і про те, як він впливає на перспективи національної команди.

"Завжди весняний початок для нас проблематичний. Для нас кращий період і для клубних команд, і для збірної – осінній період, вересень-жовтень-листопад. Команда знаходиться в кращому стані.

Навесні завжди важко, хоч і чемпіонат розпочався трохи раніше, і єврокубки були. Сподіваюся, гравці трохи награли вже. Але рівень чемпіонату України зовсім інший. Коли граєш з сильною командою, це буде проблемою.

Сподіваюся, зможемо за цей короткий час хоч якось підняти тонус команди. Проблема нашого чемпіонату – він ні в якому разі не допомагає нашим провідним клубам, щоб вони конкурентно виступали в єврокубках.

Така ж динаміка спостерігається і в національній збірній: чим вище класом суперник, тим нам важче. Особливо до другого тайму ми бачили в спад у грі з Хорватією, коли ми програли в Києві. Динаміка була до 60-ї хвилини, тримали рівень, потім почалося падіння, це було помітно", - зазначив Шевченко в ефірі програми "Великий футбол".

Раніше став відомий розклад збірної України з футболу на 2019 рік.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі