Рішення одного судді в останньому раунді могло позбавити Усика перемоги

Поділитися
Рішення одного судді в останньому раунді могло позбавити Усика перемоги Усик здобув найскладнішу перемогу в кар'єрі © K2 Promotions
Промоутер українця розповів, наскільки близький до перемоги був Майріс Брієдіс.

Промоутер Олександр Красюк прокоментував перемогу чемпіона світу в першій важкій вазі за версіями WBO і WBC Олександра Усика (14-0, 11 КО) вже над екс-чемпіоном Майрісом Брієдісом (23-1, 18 КО) в півфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії.

Бій в Ризі вийшов рівним, а судді в підсумку віддали перемогу Усику - 114:114, 115:113, 115:113.

"У мене неймовірні враження від того, що ми побачили. Однак, це було дуже близьке рішення суддів. Насправді, воно навіть ближче, ніж хтось міг уявити. Якщо б один із суддів не віддав Усику останній раунд, який, на мою думку, він виграв, а двоє інших суддів віддали 12-й раунд Брієдісу.

Якщо б той суддя не віддав Усику останній раунд, то була б нічия за більшістю рішень. Так як нічия, то йдуть до записок четвертого арбітра, у нього теж нічия. А коли вже у четвертого судді нічия, тоді переможцем стає той, хто переміг у 12-му раунді. А переміг Брієдіс - 2:1.

Це справжнє загартування для чемпіона вже за двома версіями. Я, і не тільки я, всі побачили у Олександра стрижень. Він - мужик, з металевими нервами. Ми йдемо далі. Нам потрібні ще два пояси", - повідомив Красюк.

Олександр Усик здобув путівку у фінал турніру, де зможе об'єднати всі титули дивізіону в протистоянні з найсильнішим бійцем другого півфіналу, в якому за звання чемпіона за версіями IBF і WBA зійдуться росіянин Мурат Гассієв і кубинець Юніер Дортікос. Бій відбудеться 3 лютого в Сочі.

Раніше Брієдіс заявив, що йому потрібен реванш з Усиком.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі