Рибалка заявив, що в "Динамо" всі підтримують Реброва

Поділитися
Рибалка заявив, що в "Динамо" всі підтримують Реброва Рибалка вважає, що в "Динамо" все налагодиться © ФК Динамо
Півзахисник київського клубу прокоментував ситуацію в команді.

Півзахисник "Динамо" Сергій Рибалка підкреслив, що всі гравці команди підтримують Сергія Реброва, незважаючи на не найкращі результати киян в цьому сезоні.

"Як працювали два роки тому з Ребровим, так само працюємо і зараз. Та критика, яка є в інтернеті, вона дуже сильно впливає на настрій, на Сергія Станіславовича. Йому, можливо, образливо, неприємно читати, що після кожної гри його звільняють. Але всі гравці - за тренера. Думаю, все налагодиться, будемо радувати вболівальників грою", - сказав Рибалка в інтерв'ю програмі "Профутбол".

Також півзахисник прокоментував слова Реброва про відсутність мотивації у ряду гравців: "У футболі без везіння теж не можна. Два роки поспіль у нас було якесь везіння, ми і на останніх хвилинах виривали перемоги. І всі вважали, що у всіх супермотивация. Так, зараз, можливо, такий період, що немає тієї удачі, але ми стараємося на тренуваннях, працюємо. Звичайно, тренерам видніше. Якщо вони вважають, що хтось втратив мотивацію, то потрібно розмовляти, вживати якісь заходи по відношенню до тих, хто на їх погляд, втратив мотивацію".

Читайте також: Маркевич підтримав Реброва і не розглядає варіант з "Динамо"

Нагадаємо, "Динамо" відстає на 8 очок від "Шахтаря" в Прем'єр-лізі і займає останнє місце в своїй групі Ліги чемпіонів після трьох турів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі