Ріанчо пояснив, чому Хачеріді і Гармаш не грали за збірну

Поділитися
Ріанчо пояснив, чому Хачеріді і Гармаш не грали за збірну Ріанчо назвав Ордеця "суперпрофесіоналом" © footboom.com
Іспанський фахівець вважає, що в української збірної є великий потенціал.

Помічник головного тренера збірної України Андрія Шевченка Рауль Ріанчо прокоментував гру команди, а також розповів про те, чому в останніх матчах грав Іван Ордець, але не грали Денис Гармаш і Євген Хачеріді.

"У мене немає конфлікту ні з Хачеріді, ні з Гармашем, я можу запросити їх на вечерю в ресторан. Але повинні грати найкращі. Я говорив, що у Хачеріді є потенціал грати в топ-командах. Якщо у футболіста потенціал 10, а він використовує його лише на 6, то це вина лише гравця.

Чому грав Ордець? Тому що Рауль - тато Ордеця, тому що Шева - тато Ордеця? Тому що Ордець - топ-гравець, він фантастичний футболіст, він суперпрофесіонал, у нього суперконцентрація, він працює кожен день. Він молодий гравець, але грає як досвідчений", - сказав Ріанчо в інтерв'ю програмі "Профутбол".

"В України є дуже великий потенціал, я бачив багато матчів молодіжних команд. Потрібен час і терпіння, щоб ці гравці прогресували. Хто сказав, що у нас немає таких футболістів, як в Іспанії, як Іньєста, Бускетс, Рамос або Альба? Два роки тому "Шахтар" грав у фіналі Юнацької ліги УЄФА, в минулому році "Динамо" вийшло з групи ЛЧ, де було "Челсі" і "Порту". В України є великий потенціал, його треба використовувати. Тут є хороші гравці, сильні індивідуально, але вони поки не думають як команда.

Наша модель гри - володіти м'ячем. У нас для цього є сильні гравці. У Шевченка атакуюча ментальність. Два місяці тому Україна грала без м'яча. Гравці не хотіли м'яч, хотіли тільки контратакувати. Зараз Шева хоче контролювати м'яч.

Ми повинні використовувати найкраще з того, що роблять Фонсека в "Шахтарі" і Ребров в "Динамо". В минулому матчі збірна грала з сімома футболістами "Шахтаря", якщо рахувати Соболя. Та ж історія була в Іспанії, яка виграла чемпіонат світу з сімома гравцями "Барселони" або Німеччина з 6 гравцями "Баварії". Тренер використовує футболістів з кращою динамікою, зараз вона найкраща у футболістів "Шахтаря". Шевченко - розумна людина, він розуміє, які гравці грають краще за всіх. Зараз це гравці "Шахтаря". Так роблять всі тренери світу", - підкреслив Ріанчо.

Читайте також: Збірна не вміє раціонально розподіляти сили - Шевченко

Нагадаємо, в попередніх двох матчах відбору на ЧС-2018 збірна України набрала 4 очки, зігравши внічию з Туреччиною (2:2) і обігравши Косово (3:0).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі