Рейтинги АТР і WTA: Долгополов і Бондаренко поліпшили позиції

Поділитися
Рейтинги АТР і WTA: Долгополов і Бондаренко поліпшили позиції Бондаренко домоглася значного прогресу © btu.org.ua
Кілька українських тенісистів змінили позиції у світових рейтингах.

Відбулися перші зміни у списках кращих тенісистів планети за підсумками минулого Відкритого чемпіонату Австралії, чемпіонами якого стали серб Новак Джокович і німкеня Анжелік Кербер.

В чоловічому Турі прогресу добився лише Олександр Долгополов - українець піднявся на три рядки і став 32-ю ракеткою світу. При цьому Сергій Стаховський втратив шість позицій (66 місце), а Ілля Марченко - чотири (80 місце).

Кращою з українок в рейтингу WTA залишилася Еліна Світоліна, яка утримує 21-ю сходинку. Не втратила 35 місце і Леся Цуренко, а значного прогресу вдалося досягти Катерині Бондаренко - українка піднялася на 19 рядків і тепер є 73-м номером рейтингу WTA.

При цьому перша п'ятірка у чоловіків зберегла колишній вигляд, а ось жіноча еліта змінилася - нова чемпіонка Australian Open Анжелік Кербер стала другою ракеткою світу, а іспанка Гарбіньє Мугуруса опустилася з третього місця на п'яте.

Читайте також: Бондаренко не змогла подолати третє коло Australian Open

Нагадаємо, що далі всіх з українців в Мельбурні пройшла Катерина Бондаренко, поступившись у третьому колі швейцарці Белінді Бенчич.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі