Рейтинги АТР і WTA: Бондаренко повернулася у топ-60, Стаховський втратив позиції

Поділитися
Рейтинги АТР і WTA: Бондаренко повернулася у топ-60, Стаховський втратив позиції Бондаренко продовжує прогресувати © btu.org.ua
Українські тенісисти змінили своє положення в світових рейтингах.

Сталися чергові зміни у списках кращих тенісистів чоловічого і жіночого Турів. У рейтингу WTA головним успіхом України можна вважати підйом Катерини Бондаренко. Тенісистка вийшла в четвертий раунд турнра в Індіан-Уеллсі, що стало великим успіхом для Катерини, яка піднялася на 11 рядків і повернулася в топ-60 рейтингу вперше з серпня 2010 року.

Найкраща тенісистка країни Еліна Світоліна опустилася на дві сходинки і стала 16-м номером WTA. Найгіршим результатом для України стало падіння Лесі Цуренко відразу на 10 місць - тенісистка розташувалася на 46-й позиції.

В оновленому рейтингу АТР кращим гравцем України залишається Олександр Долгополов (29), а Ілля Марченко (68) піднявся на чотири сходинки і увійшов в топ-70. При цьому через пропуск Індіан-Уеллса десять позицій втратив Сергій Стаховський, який став 115-м номером Туру.

Кращими гравцями планети залишаються американка Серена Вільямс і серб Новак Джокович.

Читайте також: Українські тенісистки успішно стартували на турнірі в США

Нагадаємо, Бондаренко пройшла на першості в Індіан-Уеллсі далі всіх українців, але була зупинена молодшої з сестер Вільямс у двох сетах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі