Решітки на "Олімпійському" протестують на матчі за Суперкубок

Поділитися
Решітки на "Олімпійському" протестують на матчі за Суперкубок Заворушення на "Олімпійському" © footboom.com
Незабаром на аренах Києва та Львова з'являться загороджувальні споруди.

Після матчу "Динамо" - "Шахтар", який завершився заворушеннями на футбольному полі, ФФУ всерйоз взялася за питання забезпечення безпеки на "Олімпійському". Загороджувальні споруди з'являться на головній арені країни вже до матчу за Суперкубок.

"Постараємося завершити всі роботи до початку нового чемпіонату України. І якщо матч за Суперкубок буде в Києві, він стане тестовим, - розповів "Вістям" віце-президент ФФУ Ігор Кочетов, - Також планується, що загороджувальні сітки поставлять і на "Арені Львів", на якій також будуть проводитися міжнародні матчі".

Що стосується можливості повернення на стадіон міліції, Кочетов підкреслив: "У день матчу я проводив нараду і звертався до співробітників міліції з тим, щоб вони за 15 хвилин до фінального свистка вийшли і встали між секторами з фанами і полем. Але у відповідь було заявлено, що за законом міліція цього робити не може. Дуже хочеться, щоб тепер вони показали цей пункт. На жаль, поки ми не знайшли спільну мову з правоохоронцями в цьому питанні. Звичайно, є робота і для служби безпеки "Олімпійського", керівництво повинно підібрати постійний склад стюардів і навчати їх. Взагалі всі повинні об'єднатися в цьому питанні, інакше зводиться до нуля наше бажання провести в Києві фінал Ліги чемпіонів".

Нагадаємо, що після закінчення матчу за Кубок України між "Динамо" та "Шахтарем" на поле вибігло близько чотирьох тисяч уболівальників, були зламані ворота, вирваний газон, побито кількох стюардів. На наступний день після гри "Динамо" звернулося до вболівальників з офіційною заявою, в якій говорилося, що відвідування стадіону тепер стане менш комфортним.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі