Регламент турніру від ФБУ затверджений, БК "Київ" відмовився від участі

Поділитися
Регламент турніру від ФБУ затверджений, БК "Київ" відмовився від участі ФБУ представила регламент чемпіонату © ФБУ
Федерація баскетболу України представила правила та учасників нового сезону чемпіонату України.

Федерація баскетболу України на засіданні Президії, яке відбулося у Києві 24 вересня, затвердила склад учасників, строки та систему проведення турніру, який буде проводитися паралельно з Суперлігою, яка вирішила організувати свій чемпіонат.

У чемпіонаті України від ФБУ виступлять десять команд: "Хімік" (Южний), "Черкаські Мавпи", МБК "Миколаїв", БК "Запоріжжя", "Волиньбаскет" (Луцьк), "Кривбас" (Кривий Ріг), "БІПА-Баскет" (Одеса), "ІНФІЗ-Баскет" (Київ), "Динамо" (Київ) і "Політехніка" (Львів). Практично перед самою Президією БК "Київ" відповів відмовою на запрошення на турнір.

Команди зіграють три кола з двома різними суперники в кожному турі. Всього кожен клуб проведе по 27 матчів у сезоні. Чвертьфінал плей-офф буде зіграно до двох перемог, а півфінал і фінал - до трьох. Регулярний чемпіонат стартує 10-го жовтня і триватиме до 31-го березня. Плей-офф завершиться до 1-го травня.

Нагадаємо, що 18 вересня Суперліга оголосила про проведення свого чемпіонату, окремого від того, який буде організовувати Федерація баскетболу України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі