Ребров згадав, як "Динамо" програвало "Стяуа" в Києві з розгромним рахунком

Поділитися
Ребров згадав, як "Динамо" програвало "Стяуа" в Києві з розгромним рахунком Сергій Ребров і його команда добре вивчили майбутнього суперника
Вісім років тому кияни зустрічалися з румунським клубом в рамках головного єврокубкового турніру. Розгромну поразку на домашньому стадіоні зумовило невдалий виступ динамівців в ЛЧ - жодної перемоги і останнє місце в групі.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров напередодні матчу другого туру групового турніру Ліги Європи проти румунської "Стяуа" згадав, як його команда програвала цьому супернику в Києві з розгромним рахунком.

Поразка сталося в сезоні-2006/07 у груповому турнірі Ліги Чемпіонів. Тоді в першому турі кияни несподівано програли румунам 1:4 і надалі не зуміли показати хороший результат, посівши останнє місце в квартеті. Цікаво, що єдиний гол у ворота румунської команди тоді забив Ребров.

"Я добре пам'ятаю, як сам грав проти "Стяуа". Тоді, в 2006 році, клуб з Бухареста багато вважали аутсайдером нашої групи, в якій також виступали "Реал" і "Ліон", але в першому ж матчі Ліги Чемпіонів ми крупно поступилися румунам на своєму полі... ", - зазначив Ребров.

За його словами, на цей раз в його команді добре вивчили майбутнього суперника, який в першому турі розгромив данський "Ольборг" 6:0 і очолив турнірну таблицю групи J.

"Нас чекає зустріч з флагманом румунського футболу. Лідерство цієї команди в чемпіонаті Румунії і переконливий старт у груповому раунді Ліги Європи говорять самі за себе. Я б сказав, що вони грають у сучасний футбол. Обороняється ця команда може непогано", - наводить слова Реброва газета Команда.

"Готуючись до майбутньої гри, ми подивилися досить поєдинків за участю "Стяуа", і маємо уявлення про те, за рахунок чого можемо перемогти. До того ж на нашому боці буде підтримка вболівальників".

Читайте також: Ребров поки не може розраховувати на лідера "Динамо"

Нагадаємо, що у першому турі Ліги Європи динамівці розгромили на виїзді португальський "Ріу Аве". Зустріч зі "Стяуа" відбудеться 2 жовтня в 20:00 в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський".

Раніше повідомлялося, що Сергій Ребров в "Динамо" заробляє майже в шість разів менше Мірчі Луческу в "Шахтарі". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі