Ребров вважає, що в "Динамо" потрібно міняти або гравців, або тренера

Поділитися
Ребров вважає, що в "Динамо" потрібно міняти або гравців, або тренера Ребров поки не може вивести команду з кризи © Динамомания
Головний тренер київського клубу заявив, що для виходу з кризи потрібно "працювати кожен день на тренуваннях".

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров після нічиєї в матчі Прем'єр-ліги проти "Олександрії" заявив, що команді потрібні зміни.

"Як побороти цю чорну смугу? Тільки наполегливо працювати. І, звичайно, змінити психологію. Самі хлопці повинні задуматися, що потрібно не тільки на матчі себе мотивувати, але і на кожне тренування виходити максимально сконцентрованими. Для чого вони виходять на тренування? Щоб відпрацювати якісь моменти, які потім знадобляться в грі.

Але якщо хтось з футболістів втратив мотивацію щодо того, що не стосується гри... Я впевнений, що кожен хоче грати, але треба з таким же настроєм проводити кожне тренування. Якщо вони не хочуть робити цього, то треба з ними прощатися. Або прощатися з тренером. Тут два шляхи: або залишаємо всіх гравців і беремо нового тренера, або розлучаємося з футболістами, які втратили мотивацію, які не хочуть прогресувати кожен день і з яких дуже важко щось зліпити", - сказав Ребров.

"Ви розумієте, що зараз немає трансферного вікна, ми не можемо дозаявляти інших футболістів. Зараз ми працюємо з тими, хто є. Звичайно, треба було це робити влітку, але цього не сталося. Для того, щоб вийти з цієї чорної смуги, потрібно працювати кожен день на тренуваннях, думати на футбольному полі і віддавати всі сили. Іншого виходу немає", - також зазначив тренер.

Читайте також: Суркіс незадоволений відсутністю мотивації у гравців "Динамо"

Нагадаємо, "Динамо" втратило очки у другому поспіль матчі Прем'єр-ліги, знову віддавши "Зорі" друге місце в чемпіонаті. В останніх 10 матчах київський клуб здобув лише дві перемоги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі