Ребров вважає, що команда виглядала "дуже гідно" проти "Бенфіки"

Поділитися
Ребров вважає, що команда виглядала "дуже гідно" проти "Бенфіки" Ребров похвалив гравців за самовіддачу © ФК Динамо
Наставник киян залишився задоволений самовіддачею футболістів.

Київське "Динамо" на виїзді зустрічалось з португальською "Бенфікою" в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Українська команда зазнала другої поспіль поразки і має мінімальні шанси на вихід у єврокубкову весну.

Тим не менш, наставник українського гранда Сергій Ребров залишився задоволений роботою футболістів на полі:

"Я незадоволений результатом, як і хлопці. Вони віддали всі сили, намагалися атакувати. Ми грали проти дуже сильного суперника. Думаю, ми виглядали дуже гідно і могли відняти у "Бенфіки" очки. Мені сподобалося те, що хлопці старалися робити, особливо у другому таймі. Ми граємо на найвищому рівні, а вдома "Бенфіка" взагалі грає впевнено. Це впливає на гравців. Після пропущеного гола ми намагалися зрівняти рахунок, було достатньо моментів, але ми їх, на жаль, не реалізували", - сказав Ребров на прес-конференції.

"Футболісти, які виходять вперше в таких іграх, не показують свій максимум. Вони отримують практику. Інших гравців у нас немає. Це буде величезний урок для них, це майбутнє київського "Динамо". Як буде далі - залежить від них. А ми даємо шанс усім. Зараз я зосереджений на грі команди і віддачі кожного. Не думаю, що потрібно думати про якісь очки, скільки вистачить для виходу, скільки не вистачить. Зараз важлива самовіддача, сьогодні вона була".

Читайте також: "Бенфіка" - "Динамо": ключові моменти матчу

Всі результати в Лізі чемпіонів 1 листопада.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі