Ребров вважає, що "Хачеріді наплював на команду і вболівальників"

Відео
Поділитися
Ребров вважає, що "Хачеріді наплював на команду і вболівальників" Головний тренер засудив вчинок Хачеріді © ФК Динамо
Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров після перемоги над "Олімпіком" прокоментував епізод, в якому видалення заробив центральний захисник Євген Хачеріді.

Нагадаємо, що вчора, 26 червня, чемпіони України обіграли "Олімпік" з рахунком 2:0, але при цьому з 51-ї по 64-ю хвилину арбітр показав киянам дві червоні картки. При цьому Хачеріді отримав покарання за навмисний удар ногою суперника, що викликало негативну реакцію тренерського штабу на чолі з Ребровим.

"Я ще не відійшов від видалення Хачеріді. Те, що він зробив, – повне неподобство. Хлопці витримали, здобули важливі три очки. Зараз кожне очко на вагу золота. Я радий, що удев'ятьох ми вирвали цю перемогу", - сказав наставник "Динамо".

"Це ненормально. Данило і Драгович в боротьбі отримали. Картка Хачеріді – це означає, що життя людину нічому не вчить. Досі не можу від цього відійти. Я вважаю, що він плює на команду і вболівальників".

Практично аналогічну думку висловив півзахисник "Динамо" Сергій Рибалка: "Думаю, що другу картку Хачеріді показали по справі. Я толком епізоду не бачив, але сказали хлопці, що він ногою відмахнувся. Скажу, що деякі жовті були несправедливими. Ми не настільки грубо граємо, щоб нас відразу попереджати. Скільки фолив "Олімпік", а їм жовті не давали".

"Думаю, що розмова відбудеться завтра. Тренер, напевно, має рацію, адже нам було дуже важко. Початок сезону, ми ще не набрали кондиції. Завтра з Хачеріді поговорить і команда, і тренерський штаб. Так не можна, адже нам було дуже важко фізично через два вилучення".

Читайте також: Тренер "Динамо" назвав сильні сторони захисника Євгена Хачеріді

Нагадаємо, що у двох стартових турах "Динамо" вдалося здобути шість очок, обігравши в першому поєдинку чемпіонату "Сталь".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі