Ребров вважає майбутнього суперника по Лізі Європи технічною командою

Поділитися
Ребров вважає майбутнього суперника по Лізі Європи технічною командою Сергій Ребров достатньо детально вивчив суперника по Лізі Європи © fcdynamo.kiev.ua
Головний тренер "Динамо" детально вивчив сильні сторони португальського "Ріу Аве", з яким кияни зустрінуться в дебюті Ліги Європи-2014/15.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров вважає майбутнього суперника по Лізі Європи португальський "Ріу Аве" технічною командою.

На думку спеціаліста, португальці, як і більшість колективів з цієї країни дуже люблять грати з м'ячем, а втрачаючи його, починають відчувати певні проблеми. Саме цим треба скористатись "Динамо" у протистоянні в рамках 1-го туру групового турніру Ліги Європи 18 вересня.

"Звичайно, як і всі португальські колективи, "Ріу Аве" - дуже технічна команда, всі її футболісти достатньо технічні. Але, в той же час, наш опонент не любить грати без м'яча: було видно, що після втрат футболісти "Ріу Аве" дуже важко відбирали м'яч. Утім, гадаю, це типова характеристика для будь-якої португальської команди - там усі колективи люблять бути з м'ячем, вони технічні, а от без м'яча - не дуже", - зазначив Ребров.

Наставник киян розповів, що у одному з останніх матчів чемпіонату Португалії против "Боавішти" суперник киян виглядав дуже агресивно в атаці, тому і забили у їхні ворота чотири м'ячи та перемогли 4:0.

"В цілому, можу сказати, що у згаданому матчі з "Боавіштою" потенціал "Ріу Аве" в атаці було видно дуже добре - ті чотири футболісти, які грали в лінії нападу, діяли дуже агресивно, дуже активно і створювали достатньо моментів біля воріт суперника", - розповів динамівський тренер.

Зазначимо, що наразі у чемпіонаті Португалії "Ріу Аве" йде на першому місці з 10-ма очками в активі та 12-ма забитими голами у чотирьох матчах. Також варто нагадати, що окрім португальців кияни зіграють у Лізі Європи з румунським "Стяуа" та данським "Ольборгом".

Раніше повідомлялось, що за вихід до групового турніру "Динамо" вже отримало від УЄФА 1,3 міліони євро. За кожне наступне очко українська команда може поповнити свій бюджет на 200 тисяч у європейській валюті. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі