Ребров впевнений, що "Динамо" в Лондоні буде не тільки оборонятися

Поділитися
Ребров впевнений, що "Динамо" в Лондоні буде не тільки оборонятися Ребров не думає про проблеми "Челсі" в чемпіонаті © ФК Динамо
Головний тренер киян налаштований грати на перемогу, а наставника "Челсі" влаштує і нічия.

Сьогодні, 4 листопада, в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо" в Лондоні зіграє з "Челсі". Головний тренер киян Сергій Ребров перед грою заявив, що його підопічні гратимуть на перемогу.

Важливо грати на перемогу, атакувати всією командою і оборонятися так само. Ми приїхали не тільки оборонятися, і хлопці це розуміють. Важливо показувати футбол, який гідний клубу "Динамо". У грі в Києві ми працювали компактно і заслужили це очко. Завтра нам потрібно грати на перемогу, і ми будемо це робити, - підкреслив Ребров.

Також головний тренер "Динамо" зазначив, що не варто звертати увагу на проблеми "Челсі" в чемпіонаті: "Нам не потрібно думати про те, яку позицію зараз "Челсі" займає в своєму чемпіонаті. У них є авторитетний тренер, який має вирішити проблеми".

А Жозе Моуріньо сказав, що його команду в цьому матчі цілком влаштує і нічия. "Упевнений, що "Челсі" займе перше місце в групі. У мене немає сумнівів, що ми вийдемо до 1/8 фіналу. Реальність така, що нам навіть не обов'язково вигравати цей матч. Нічия і дві перемоги на фініші групового етапу забезпечать нам участь у плей-офф", - наводить слова португальця офіційний сайт УЄФА.

Читайте також: "Динамо" - "Челсі": кращі фото матчу

Нагадаємо, матч цих команд у Києві завершився нульовою нічиєю.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі