Ребров узяв провину за поразку від "Ворскли" на себе

Поділитися
Ребров узяв провину за поразку від "Ворскли" на себе Реброву не вистачає сильних запасних гравців © ФК Динамо
Наставник "Динамо" назвав причини невдачі команди.

Вчора, 27 серпня, київське "Динамо" сенсаційно поступилося полтавській "Ворсклі" з рахунком 0:2 в рамках шостого туру української Прем'єр-ліги.

Головний тренер чемпіонів України Сергій Ребров прокоментував провальний матч команди:

"Ми програли по ділу. Створили достатньо моментів, але гра в обороні не витримує ніякої критики. Десять контратак проти такої команди - ми всі ходимо атакувати, всі хочемо забивати. Я не хочу сказати, що ми не створювали моменти. І після 0:1, і після 0:2 ми намагалися йти вперед, але ми не думали про оборону, а "Ворскла" могла забити 3-5 м'ячів. Я не збираюся звинувачувати хлопців, ми обов'язково розберемо гру. Це моя помилка, якщо не переконав хлопців, наскільки важливо серйозно ставитися до будь-якого суперника. "Сталь" пробачила, "Дніпро" пробачив, а "Ворскла" не пробачила. Таке повинно було статися".

"Ті проблеми, які є, не від хорошого життя. Пішов Драгович, пішов Велозу, багато хлопців пропускали через травми. Порівняно з минулим сезоном у нас не грало 4-5 основних футболістів. На жаль, у нас немає 20 повноцінних гравців, які на сто відсотків замінять травмованих. Працюємо з тими людьми, які є, і намагаємося робити максимум. Ще раз - я нікого не збираюся звинувачувати. Винуватий я", - сказав Ребров після закінчення поєдинку.

"Сьогодні ми програли, і я в цьому винен. Я визнаю всі помилки, але ми повинні йти далі. Зараз ми попереживаємо, подивимося гру, хлопці роз'їдуться по збірних, але попереду у нас матч з "Шахтарем" і Ліга чемпіонів. Я відповідаю за трансфери тих гравців, які пішли. Я бачу по тренувального процесу, хто витримує конкуренцію, а хто ні".

Читайте також: "Динамо" отримало суперників по груповому етапу Ліги чемпіонів

Сьогодні, 28 серпня, відбудуться ще три матчі шостого туру: "Олександрія" - "Зірка", "Карпати" - "Олімпік" і "Сталь" - "Шахтар".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі