Ребров сподівається, що проти "Наполі" "Динамо" зіграє у "свій футбол"

Поділитися
Ребров сподівається, що проти "Наполі" "Динамо" зіграє у "свій футбол" Ребров сподівається, що "Динамо" виправить свої проблеми © UEFA
Головний тренер киян заявив, що після матчу з "Шахтарем" в команді відбулася серйозна розмова.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував майбутній старт киян у Лізі чемпіонів.

"Нам потрібно знайти баланс, а не говорити про те, що ми будемо діяти від оборони або від атаки. Ми граємо вдома, і повинні показати свою гру. Ми продемонстрували хлопцям всі сильні і слабкі сторони "Наполі". Сподіваюся, вони завтра скористаються цією інформацією. Повторюся, вдома треба грати у свій футбол. Думаю, те, як ми діяли в другому таймі з "Шахтарем", не задовольнило нікого. Ми проаналізували це і рухаємося далі. Знаємо свої проблеми і будемо їх виправляти. Ліга чемпіонів - це не лише хвилювання, але ще відповідальність і бажання грати у футбол. А грати у футбол наші футболісти вміють.

Після матчу з "Шахтарем" у нас відбулася серйозна розмова з футболістами. Переконаний, що ми не можемо весь другий тайм захищатися - це ненормально. Повторюся, ми бачимо свої проблеми. Сподіваюся, в завтрашньому матчі ми їх виправимо", - підкреслив Ребров.

Головний тренер "Динамо" також зазначив, що не звертався за допомогою до Мирона Маркевича, який з "Дніпром" проходив "Наполі" в Лізі Європи: "З Мироном Богдановичем ми не зв'язувалися. Зараз "Наполі" - це вже зовсім інша команда, яка грає в зовсім інший футбол, в більш агресивний футбол. Я був на тій грі. Не знаю, на що тоді сподівався "Наполі" - команда просто контролювала м'яч, граючи абсолютно без моментів. Зараз же неаполітанці діють агресивно в атаці, інтенсивно, намагаються грати вперед при кожній можливості. Так що той "Наполі" і нинішній - це абсолютно різні команди і абсолютно різні тренери".

"Ні в кого з хлопців проблем зі здоров'ям немає, окрім Сілви, який, на жаль, отримав травму. А взагалі після важкої гри з "Шахтарем" вкрай важливо було відновитися всім нашим футболістам. Певний фон втоми у команди, звичайно, був. Але, сподіваюся, повний стадіон зніме всю втому хлопців, і вони у повній мірі реалізують свій потенціал", - також сказав Ребров.

Читайте також: "Динамо" отримало суперників по груповому етапу Ліги чемпіонів

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Наполі" відбудеться 13 вересня на НСК "Олімпійський". Початок зустрічі - о 21.45.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі