Ребров сподівається, що "Динамо" в Лісабоні не буде оборонятися всю гру

Поділитися
Ребров сподівається, що "Динамо" в Лісабоні не буде оборонятися всю гру Ребров налаштовує команду грати на перемогу © ФК Динамо
Головний тренер киян прокоментував майбутній матч.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров поділився думкою про майбутній матч проти "Бенфіки" в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Зустріч відбудеться 1 листопада.

"Це не Кубок і не чемпіонат України. Тут зібрані найкращі команди Європи, і важливо сконцентруватися на кожному моменті гри. І розуміти, проти кого ми граємо. Але і грати у футбол, а не оборонятися всю гру. Завтра про це поговоримо з хлопцями. Важливо, щоб вони не боялися грати у свою гру. А в тому, що вони вміють грати в футбол, я не сумніваюся. І в останніх матчах вони це довели. Не тільки забиваючи м'ячі, але і обороняючись всією командою. Що завтра буде не менш важливо", - сказав Ребров.

"Чи відчувається відсутність лідерів? Хлопці отримали впевненість, і мені зараз важко сказати, хто у нас лідери в команді. Лідери, напевно, ті, хто доводять це своєю грою. Я впевнений, що Андрій Ярмоленко - лідер команди, і нам його не вистачає. Але в "Динамо" завжди була достатня конкуренція на кожне місце. І молоді гравці зараз це підтверджують", - також сказав головний тренер "Динамо".

Крім того, Ребров заявив, що "Динамо" ставить за мету вийти з групи: "Ми граємо в Лізі чемпіонів, і у нас є шанс, яким ми постараємося скористатися. Налаштовуємо хлопців в кожному з трьох матчів грати на перемогу. Але потрібно враховувати, проти кого ми граємо, і побудувати правильний план на гру. Ми ставимо мету вийти з групи. І ми будемо боротися. Але потрібно показувати гру. Впевнений, якщо наші вболівальники побачать гру і бажання, та ще й перемогу, - вони будуть задоволені. Результат може бути будь-який, але важливо віддати всі сили, щоб всім не було в чому себе дорікнути".

Читайте також: "Динамо" - "Бенфіка": найкращі фото матчу

Нагадаємо, на "Олімпійському" "Динамо" програло "Бенфіці" з рахунком 0:2.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі