Ребров шкодує, що "Динамо" на піку готовності йде на канікули до лютого

Поділитися
Ребров шкодує, що "Динамо" на піку готовності йде на канікули до лютого Сергій Ребров сподівається, що "Динамо" зберегти переможний настрій
Для киян змагання в українській Прем'єр-лізі в 2014 році вже завершено. 11 грудня динамівці зіграють матч у Лізі Європи, а потім відправляться у відпустку.

Перемогою над донецьким "Металургом" 3:0 київське "Динамо" завершило 2014 рік в чемпіонаті Прем'єр-ліги. Поєдинок відбувся в рамках відкладеного 10-го туру, і тепер наступного разу команда вийде на поле лише в кінці лютого 2015-го.

Головний тренер киян Сергій Ребров шкодує, що осіння частина чемпіонату завершилася саме в той момент, коли його підопічні набрали хороший хід і відмінно сприймають його вимоги.

"Тепер хлопцям важливо добре відпочити. Мабуть, у цій ситуації ми шкодуємо, що закінчився перший круг саме зараз. Адже те, як хлопці працюють, отримують задоволення від футболу... Сподіваюся, на друге коло у них збережеться той же настрій", - цитує Реброва football.ua.

Нагадаємо, що "Динамо" йде на зимову перерву на першому місці в турнірній таблиці з 5-очковою перевагою над "Шахтарем". На сьогоднішній день кияни випереджають "Дніпро" на 8 залікових пунктів, однак у дніпрян є одна гра в запасі.

Також слід додати, що за плечима динамівців - серія з 16 матчів без поразок у першості Прем'єр-ліги.

Читайте також: Буряк радить Реброву і його "Динамо" грати з двома нападниками

Після вдалого поєдинку 5-го туру Ліги Європи президент "Динамо" Ігор Суркіс підкреслив важливість того, щоб Динамо завершило 2014 рік на мажорній ноті. Динамівський бос мав на увазі перемогу в квартеті J групового турніру єврокубка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі