Ребров приїхав в Ізраїль за перемогою, головний тренер "Маккабі" хоче нав'язати боротьбу "Динамо"

Поділитися
Ребров приїхав в Ізраїль за перемогою, головний тренер "Маккабі" хоче нав'язати боротьбу "Динамо" Ребров націлений на перемогу © ФК Динамо
Головні тренери команд дали прес-конференцію перед майбутнім поєдинком.

У вівторок, 29 вересня, київське "Динамо" проведе матч на виїзді проти "Маккабі" в рамках групового етапу Ліги чемпіонів.

За словами Сергія Реброва, у нинішнього суперника не такий глибокий склад, як у "Порту", тому результат повинен бути краще: "Чи можемо ми змінювати тактику по ходу зустрічі? Ми це демонстрували ще в минулому сезоні. Я говорив так про "Порту", тому що у них на лавці сидять такі футболісти, що кого ні заміни, - нічого не зміниться. Напевно, у "Маккабі" такої лавки немає. Є кістяк команди, причому серйозний. Але я бачив не так багато запасних футболістів. У деяких іграх була ротація".

"Складно говорити, як "Маккабі" може змінюватися. Роблячи висновок з тих матчів, що я бачив, це організована команда з сильною лінією атаки. Ми це показали своїм хлопцям і розібрали. Дуже важливо не дозволяти цьому супернику проводити швидкі контратаки".

"Ми проаналізували багато матчів "Маккабі", показували хлопцям і хороші сторони суперника і ті, якими можна скористатися. У будь-якій грі потрібно вдиратися в штрафну площу, інакше як забити м'яч? Звичайно, потрібно вдиратися, і "Челсі" це продемонстрував".

"Чи влаштує нас нічия? Дивлячись, як буде складатися гра. В матчі з "Порту" ми всі розраховували на перемогу, але пропустили м'яч за 10 хвилин до кінця і вже були раді нічиєї. Ніхто не знає, що буде завтра. Заради перемоги ми віддамо всі сили. Ми сюди приїхали, щоб постаратися виграти".

Наставник "Маккабі" Славіша Йоканович впевнений у своїх підопічних, яких налаштовує на наполегливу боротьбу: "Чекаю, що ми зможемо нав'язати Києву боротьбу. Треба вірити в себе. Чи буде нічия хорошим результатом? Залежить від того, як буде складатися гра. Статися може все що завгодно, ми повинні бути до цього готові".

"Перемога в чемпіонаті припала до двору, змогли підняти віру в свої сили після першого туру. У Лізі чемпіонів не має значення, є у складі той чи інший гравець чи ні, тут важлива вся команда. Постараємося показати свій максимум".

Зазначимо, що букмекери вважають фаворитом майбутньої зустрічі "Динамо", прогнозуючи мінімальну перемогу киян.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі