Ребров пообіцяв, що на тренуваннях його футболісти будуть багато бігати, але з м'ячем

Поділитися
Ребров пообіцяв, що на тренуваннях його футболісти будуть багато бігати, але з м'ячем
Молодий фахівець має намір найближчим часом змінити систему підготовки футболістів до сезону і більше довіряти молодим гравцям.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров, який змінив у кінці сезону-2013/14 на тренерському містку команди Олега Блохіна, має намір внести корективи в систему підготовки футболістів на тривалих передсезонних зборах.

За його словами, під час підготовки динамівців до нового сезону їм буде запропоновано великий обсяг роботи в тому числі і бігової. Однак, на відміну від попередніх років, тренери зроблять акцент на роботу з м'ячем, що завжди тішить футболістів.

"Я вважаю, що футболісти грають із м'ячем, тому вся та важка робота, яка належить (а вона дійсно важка), неодмінно буде з м'ячем. Втім, на зборах, коли по два або три тренування на день, легкого життя ніколи не буває. І не має значення, займаєшся ти з м'ячем або виконуєш якусь неспеціальну роботу", - розповів Ребров в інтерв'ю газеті "Команда".

Зазначимо, що Ребров найчастіше виконує разом зі своїми підопічними ту чи іншу бігову роботу. За його словами, це допомагає йому у нелегкій праці.

Нагадаємо, що "Динамо" вже розпочало передсезонну підготовку, відправившись до Австрії. При цьому футболісти, які захищають кольори своїх збірних на чемпіонаті світу у Бразилії, приєднаються до київської команди трохи пізніше.

Втім, Ребров вважає, що однією з основних складових успішної підготовки є гарний настрій у колективі.

"Головне, щоб у хлопців був хороший настрій, щоб вони розуміли - тільки за рахунок бажання і роботи ми можемо набрати ту форму, яка дозволить нам боротися за перше місце в чемпіонаті України і успішно виступати в Лізі Європи", - відзначив 40-річний фахівець.

Також тренер підкреслив, що має намір надавати більше ігрового часу молодим вихованцям динамівців.

Нагадаємо, що перший матч у сезоні-2014/15 "Динамо" проведе 22 липня у Львові, коли зустрінеться з "Шахтарем" у матчі за Суперкубок України. Через чотири дні стартує новий сезон у Прем'єр-лізі. !zn

Читайте також:

Саленко підтримав Реброва в бажанні перебудувати гру "Динамо"

Суркіс назвав відносини з Блохіним турботою про маленьку дитину

Сьомін назвав причини невдач його колишньої команди: Забудьте про футбол 20-річної давності

В чемпіонаті Прем'єр-ліги повинно залишитися 16 команд, - експерти

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі