Ребров покинув "Аль-Ахлі" через борги по зарплаті

Поділитися
Ребров покинув "Аль-Ахлі" через борги по зарплаті Ребров залишився без роботи © ФК Динамо
Українець і сам не збирався продовжувати контракт з клубом з Саудівської Аравії.

Український фахівець і екс-головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров зізнався, що збирався йти з саудівського "Аль-Ахлі" незалежно від позиції керівництва клубу черех великі борги по зарплаті перед тренерським штабом і футболістами. У його плани не входило продовження контракту на другий рік.

"Піднесли це, звичайно, не дуже гарно, але для мене не стало несподіваним. Мій контракт за схемою 1+1 підходив до кінця, пролонгувати його ми могли тільки за обопільною згодою.

У мене була розмова з новими керівниками клубу, і я озвучив свою позицію. Вже більше чотирьох місяців футболістам і тренерам не платять заробітну плату, і те, що в такій ситуації ми до останнього туру боролися за чемпіонський титул, - велика заслуга команди.

Один з віце-президентів сказав, що клуб хоче продовжити контракт, але я твердо відповів: "Поки не розрахуєтеся з футболістами, навіть розмовляти на цю тему не буду". Ось вони, мабуть, і вирішили піднести цю ситуацію так, ніби тренер не влаштував клуб, і не стали чекати матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Азії.

Справа не тільки в боргах і в ситуації в клубі. У мене народилася дитина, і мені було б складно продовжувати там роботу. Так що мій вибір був очевидний. На даний момент у мене на порядку денному - приємні сімейні клопоти. Пропозиції є, але поки що на цю тему я говорити не хочу. Хоча довго без роботи, звичайно, не зможу", - повідомив Ребров.

Нагадаємо, що під керівництвом українського тренера "Аль-Ахлі" зайняв друге місце в чемпіонаті Саудівської Аравії, відставши від "Аль-Хіляля" на одне очко. У Лізі чемпіонів Азії клуб з Джидди набрав 14 очок і виграв групу.

Ребров працював в "Аль-Ахлі" з минулого літа, а в 2014-2017 роках він очолював київське "Динамо" і завоював з командою два титули УПЛ і Кубок України.

Раніше Ребров і Шевченко потрапили в топ-3 футболістів, репутація яких постраждала від переїзду в Англію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі