Ребров поки не може розраховувати на лідера "Динамо"

Поділитися
Ребров поки не може розраховувати на лідера "Динамо" Денис Гармаш поки відновлюється після чергової травми
У спортивній кар'єрі Сергія Гармаша влітку 2013 року настала чорна смуга: його переслідують травми, і поки невідомо, коли він зможе допомогти своїй команді.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров поки не може розраховувати на лідера команди півзахисника Дениса Гармаша.

Доктора київського клубу поки не дають прогнози щодо термінів відновлення ключового футболіста, адже багато чого буде залежати від його поїздки в Мюнхен на консультацію в один з медичних центрів. Поки ж Гармаш проходить прописані процедури на динамівській базі.

Нагадаємо, значну частину минулого сезону півзахисник відновлювався після важкої травми, а залікувавши її і провівши всього кілька матчів, знову отримав пошкодження, цього разу - колінного суглоба. У нинішньому сезоні на рахунку півзахисника - 2 гри в чемпіонаті Прем'єр-ліги. Як би те ні було, але Гармаш включений в заявку "Динамо" на груповий турнір Ліги Європи, який стартує 18 вересня, тому напевно повернеться на поле в 2014 році.

Незважаючи на невтішні новини поки за Гармашу, тренерський штаб отримав привід для оптимізму: повернувся в стрій захисник Євген Хачеріді. Востаннє провідний футболіст оборонної лінії виходив на поле в березні - у поєдинку проти "Таврії". Навесні йому зробили операцію на меніску, тому термін відновлення склав більше чотирьох місяців.

Нагадаємо, що в чемпіонаті Прем'єр-ліги підопічні Реброва возобновлят виступу після двотижневої паузи 13 вересня. Динамо" зіграє проти луганської "Зорі" у Запоріжжі в рамках 6-го туру першості. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі