Ребров не згоден, що судді допомагають "Динамо"

Поділитися
Ребров не згоден, що судді допомагають "Динамо" Ребров назвав перший тайм "жахливим" © ФК Динамо
Наставник киян залишився незадоволений діями гравців у матчі проти "Чорноморця".

Відбувся черговий матч 11-го туру української Прем'єр-ліги, в якому київське "Динамо" в Одесі зустрічалося з "Чорноморцем", втративши перемогу на останніх секундах. У першому таймі вивів киян вперед Мораєс, але перед фінальним свистком Хачеріді головою забив гол у свої ворота.

"Так жахливо грати в першому таймі і давати "Чорноморцю" створити стільки моментів - не нормально і неприйнятно. Так, у другому таймі вони реалізували один свій момент, але стільки, скільки ми не реалізували - це, повторюся, ненормально. Ми всі повинні задуматися над цим. У нас через три дні гра з "Бенфікою" - потрібно пережити сьогоднішню невдачу і готуватися далі", - сказав Ребров на прес-конференції.

У середині першого тайму Євген Хачеріді збив у своїй штрафній форварда "моряків" Олексія Хобленка, але суддівський свисток промовчав.

"Потрібно подивитися ще раз відео, по гарячих слідах я судити не можу. З моєї точки я не бачив, чи був там фол. По телевізору, звичайно, цей момент було видно краще, мені зараз сказали, що одинадцятиметровий був. Ви хочете сказати, що судді в кожній грі допомагають "Динамо"? Я не можу з цим погодитися. Якщо ви знайшли один момент з пенальті, це не означає, що судді завжди допомагають "Динамо". У наших матчах у ворота суперника також часто не призначають пенальті - таких прикладів достатньо, подивіться на матчі на початку чемпіонату і порівняйте. Не думаю, що арбітри судять упереджено. Можливо, з того ракурсу, де знаходився суддя, він не взяв на себе сміливість поставити пенальті - не можу сказати напевно".

Читайте також: Прем'єр-ліга: результати матчів 10-го туру, відео голів, таблиця

Нагадаємо, раніше "Шахтар" також зіграв внічию з "Олімпіком".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі