Ребров не піде з "Динамо" за власним бажанням

Поділитися
Ребров не піде з "Динамо" за власним бажанням Ребров не думає про відставку © Динамомания
Наставник киян має намір продовжити роботу з командою і не бачить кризи в колективі.

Вчора, 18 вересня, київське "Динамо" поступилося луганської "Зорі" на "Олімпійському" в рамках восьмого туру української Прем'єр-ліги.

Після гри Сергій Ребров дав свій коментар щодо чергової невдачі, яка після поєдинку з "Наполі" стала другою поспіль домашньою поразкою.

"Всі дуже засмучені результатом матчу і грою. На полі була рівна гра. "Зоря" втратила одного нападника, але організація гру у них залишилася та ж. Нам доводиться непросто. Потрібно варіювати на кожній позиції. Жодного матчу в чемпіонаті ми не зіграли найсильнішим складом. Є травми, є футболісти, які нас покинули. Нічого страшного. Рухаємося далі. Це початок чемпіонату, сподіваюся, далі буде краще".

"Не став би говорити про кризу в команді. Згоден, ми зазнали трьох поразок поспіль. Але зараз у нас в команді грає молодь. Футболісти, які в минулому сезоні не отримували ігрової практики. Але це не кризовий стан. Я нікого ні в чому не звинувачую. В першу чергу - це моя проблема. Але футболістам зараз непросто грати проти організованих команд. У минулому сезоні ми багато забивали на останніх хвилинах, сьогодні теж могли, але не вийшло. Програли".

Головний тренер столичного гранду дав зрозуміти, що не збирається йти у відставку:

"Мені завдання ставить президент клубу, і він вирішує, впорався я з ними чи ні. Моїм завданням залишається вигравати всі матчі. Я ніколи не говорив, що зараз в Лізі чемпіонів ми будуємо команду. Будемо грати на результат і сподіваюся, що в наступній грі покращимо якість гри. Те ж саме і в чемпіонаті України. Будемо продовжувати працювати. Скаже президент: "Вибачте, до побачення", я заперечувати не буду, але буду боротися до кінця. Хлопці вірять і намагаються, але не завжди все виходить".

Читайте також: Прем'єр-ліга: "Зоря" обіграла "Динамо", "Шахтар" взяв три очки

Нагадаємо, після восьми турів "Динамо" опустилося на третє місце і відстає від донецького "Шахтаря" на шість очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі