Ребров назвав нічию закономірним результатом, а Лопетегі висловив претензії до суддівства

Поділитися
Ребров назвав нічию закономірним результатом, а Лопетегі висловив претензії до суддівства Ребров не дуже задоволений грою Гонсалеса © ФК Динамо
Головні тренери "Динамо" і "Порту" прокоментували підсумок протистояння у першому турі Ліги чемпіонів.

Сергій Ребров на прес-конференції після матчу "Динамо" - "Порту", який завершився з рахунком 2:2, заявив, що його команда виглядала гідно, а також прокоментував гру новачка команди Дерліса Гонсалеса і відсутність Андрія Ярмоленка.

"Треба враховувати, що ми грали проти сильного суперника, і, вважаю, грали гідно. І "Порту", окрім двох голів, по суті, нічого не створив. Ми компактно оборонялися всією командою. І виглядали, повторюся, гідно. Могли програти, могли виграти, але, думаю, що нічия - закономірний підсумок", - наводить слова Реброва Dynamo.kiev.ua.

"Цей матч був ключовим у плані психологічного стану футболістів: вони побачили, що нічого страшного в "Порту" немає. Тепер, сподіваюся, вони отримають впевненість і будуть демонструвати гру, яку ми показували в минулому сезоні і на початку цього".

Ребров підкреслив, що залишився незадоволений грою Гонсалеса, але вірить у парагвайського новачка "Динамо": "Будь-якому новачку потрібно давати час. Звичайно, грою Гонсалеса в сьогоднішньому матчі я не дуже задоволений. Але, повірте мені, проти такої команди, як "Порту", будь-якому футболістові нелегко грати. А Дерліс - це молодий хлопець, у якого є майбутнє. Так, сьогодні з його боку не було тієї гостроти, на яку ми чекаємо від нього, але ми на нього сподіваємося".

Що стосується Ярмоленка, то він пропустив гру через отруєння: "На жаль, він отруївся. Про це ми дізналися вранці в день гри. В обід намагалися щось зробити, але, на жаль, не вийшло, і він випав з обойми. Це, безумовно, велика втрата, але я радий, що хлопці зібралися і гідно провели матч".

Головний тренер "Порту" Хулен Лопетегі відзначив гру "Динамо", але в той же час підкреслив, що арбітр міг і не зараховувати один з голів: "У нас був досить сильний суперник, організований у всіх лініях, дуже мобільний, який не давав нам можливості розслабитися ні на хвилину. По ходу матчу у нас було достатньо гольових можливостей, не всі їх ми використовували. Можна, звичайно, говорити про суддівство і про те, що якийсь гол можна було б і не зараховувати... Але ми повинні прийняти цей рахунок".

Наступний матч в рамках Ліги чемпіонів "Динамо", нагадаємо, проведе 29 вересня. На виїзді кияни зіграють з "Маккабі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі