Ребров і Шевченко обмінялися голами в Матчі пам'яті трьох легенд

Відео
Поділитися
Ребров і Шевченко обмінялися голами в Матчі пам'яті трьох легенд На футбольному полі зустрілося кілька поколінь "Динамо"
На стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського відбувся поєдинок в пам'ять про тих, хто пішов з життя легендарних динамівців - Валентина Белькевича, Андрія Балі і Андрія Гусіна.

Сергій Ребров і Андрій Шевченко обмінялися голами Матчі пам'яті трьох легенд, який відбувся 28 вересня в Києві. Поєдинок з участю різних поколінь київських динамівців завершився бойовою нічиєю - 3:3.

Динамівські футболісти різних часів, а також запрошені гості з Білорусі та Росії вшанували пам'ять Валентина Белькевича, Андрія Баля та Андеря Гусіна, які пішли з життя протягом півтора місяців.
На поле вийшли легендарні гравці відразу кількох поколінь - 1980-х, 90-х, 2000-х років, а також наших часів.

Сергій Ребров і Андрій Шевченко відіграли по різні сторони центрального кола весь час, відведений на поєдинок - за 80 хвилин. У підсумку, суперфорварди "Динамо" зуміли по разу розписатися у воротах суперників. Також на полі за команду Синіх вийшов син Андрія Гусіна, який став наймолодшим учасником матчу. Самим же старшим виявився Леонід Буряк.

Практично кожен із заявлених на поєдинок, а також і ті, хто спочатку не потрапив в анонсований список, зумів відзначитися на футбольному полі, таким чином вшанувавши пам'ять одного або кількох своїх колишніх партнерів, життя яких несподівано обірвалося в останні півтора місяці.

З діючих футболістів у поєдинку зіграв хавбек "Динамо" Олег Гусєв, а також екс-захисник киян марокканець Бадр Ель-Каддурі, який свого часу пограв і з Гусіним, і з Белькевичем.

Примітно, що в самому матчі не взяв участь один Андрія Баля, легендарний форвард, екс-тренер збірної України і "Динамо" Олег Блохін. Однак Олег Володимирович перебував на лаві запасних, виступивши в ролі наставника однієї з команд.

Читайте також: Легендарний динамівець Бєланов вірить у тренерський талант колишнього партнера Блохіна

Слід зазначити, що голи в матчі забивали динамівці з двох останніх поколінь: Ребров, Шевченко, Георгій Деметрадзе, Олександр Хацкевич, Олег Гусєв і Олег Венглинський. Представники ж команди 1980-х хоч і загрожували воротам, але не зуміли пробити двох голкіперів - Віктора Чанова та Олександр Уваров (московський динамівець, друг і партнер Андрія Баля по ізраїльському "Маккабі" з Тель-Авіва). Перший тайм завершився перемогою Білих (забив Ребров), проте вже на самому початку другої 40-хвилинки відзначився Георгій Деметрадзе.

Синім завдяки старанням Андрія Шевченка вдалося вийти впере 3:2, але останнє слово залишилося за Білими - Олег Гусєв красивим ударом залишив не при справах Тараса Луценка - 3:3.

Додамо, що Шевченко прибув до Києва після того, як у складі збірної світу взяв участь у товариському поєдинку, присвяченому 60-річчя казахстанського футболу. В Алматах Шева відзначився чотирма влучними ударами, а його команда перемогла 5:1. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі