Ребров хоче, щоб "Динамо" в Кубку України грало з сильними суперниками

Поділитися
Ребров хоче, щоб "Динамо" в Кубку України грало з сильними суперниками Сергій Ребров хоче своїй команді сильну опозицію © fcdynamo.kiev.ua
В 1/8 фіналу київське "Динамо" у напруженій боротьбі зломило опір львівських "Карпат". Наставник киян вважає, що подібні матчі загартовують його команду.

Наставник "Динамо" Сергій Ребров хоче, щоб його команда в Кубку України грало з сильними суперниками.

Після того, як у напруженій боротьбі кияни зломили опір львівських "Карпат" і вийшли в 1/4 фіналу турніру, Ребров він зазначив, що його підопічні здобули нелегку перемогу.

"В минулому розіграші Кубка України ми зіграли з усіма лідерами. І, вважаю, у всіх цих матчах виглядали гідно. Чим серйозніший суперник, тим цікавіше. Як, наприклад, було сьогодні: "Карпати" показали себе саме серйозним суперником, з яким нам було дуже непросто, але цікаво. Вважаю, це прогресуюча команда. Тому, сподіваюся, і надалі ми будемо отримувати опонентів такого ж рівня", - заявив після матчу Ребров.

Наставник киян підкреслив, що незабаром його команду чекає нелегкий і дуже важливий матч з "Дніпром". Тому зараз гравцям потрібно швидше забути кубковий успіх і готуватися до цієї гри.

"В даний момент нас чекає важливий поєдинок з "Дніпром". Зараз ніхто просто так не віддає очки. Ми вже забули про Кубку України і перемикаємося на чемпіонат України", - сказав Ребров.

Додамо, що в 1/8 фіналу Кубка України "Дніпро"зломив опір "Волині", обігравши суперника 4:0 на своєму полі після поразки в першій грі на виїзді (0:1). Так що дніпряни підходять до протистояння з киянами в гарному настрої.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі