Ребров чекає новачків перед стартом другої половини сезону

Поділитися
Ребров чекає новачків перед стартом другої половини сезону Ребров побажав Кравцю та Беланда успіхів © ФК Динамо
Головний тренер киян допускає посилення складу в поточне міжсезоння.

Наставник київського "Динамо" Сергій Ребров прокоментував відхід з команди Юнеса Беланда і Артема Кравця, а також порушив тему можливих придбань нових гравців на позиції, що потребують підсилення.

"Таке футбольне життя, це абсолютно нормальний процес. У серйозній команді, яка ставить перед собою максимальні завдання, повинна бути серйозна конкуренція, і якщо хтось з футболістів її не витримує, то він має право підійти до тренера, до президента і сказати про це. Я хочу працювати з гравцями, які сповнені бажання конкурувати за місце в основному складі. У "Динамо" таких виконавців досить, і не треба вигадувати ніяких конфліктів - кожна людина має право сам вирішувати свою долю. Я побажав удачі і Артему Кравцю, і Юнесу Беланда, які йдуть в оренду, щоб довести все те, що вони хочуть. Ми неодмінно будемо за ними стежити", - сказав Ребров.

Також головний тренер чемпіонів України не виключає, що клуб може посилитися найближчим часом:

"На цю тему можна говорити довго, ми стежимо за багатьма футболістами, але ті з них, хто може підсилити "Динамо" прямо зараз, - це або величезні гроші, або великий ризик. Хтось, наприклад, не підходить своїй команді в даний момент, не має ігрової практики... Робота ведеться, але ніхто не збирається брати гравця тільки тому, що хтось пішов. Важливо зробити правильний вибір, не допустити помилок. У нас відмінна селекційна команда, я їй довіряю і сподіваюся, що ми підсилимося".

Сьогодні, 11 січня, динамівці вийшли з відпустки і пройшли медобстеження, а вже завтра команда полетить на перший збір до Марбельї.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі