"Реал" з пригодами переміг "Лудогорець" у Болгарії

Поділитися
"Реал" з пригодами переміг "Лудогорець" у Болгарії Кріштіану Роналду вдалося вразити ворота суперника в матчі з "Лудогорцем" © realmadrid.com
Виїзд "Королівського клубу" в гості до скромної болгарської команді ледь не завершився неприємностями: лише завдяки надзусиллям іспанці вирвали перемогу.

Мадридський "Реал" з пригодами обіграв болгарський "Лудогорець" на виїзді - 2:1.

Зіркові гості пропустили гол вже на 6-й хвилині, але тим не менш, не без частки везіння зуміли спочатку зрівняти, а потім, вже завдяки масованим атакам і вийти вперед. Голи у "вершкових" на свій рахунок записали Кріштіану Роналду і Карім Бензема.

Таким чином, у двох матчах групового турніру "Реал" набрав 6 очок і очолив турнірну таблицю групи Ст. В іншому поєдинку несподіванка трапилася-таки: "Ліверпуль" в гостях програв "Базелю" 0:1. Нагадаємо, у стартовому турі англійці на останніх хвилинах врятувалися від нічиєї з "Лудогорцем". До речі, болгарської команді знову не щастить в кінцівці поєдинку.

Зазначимо, що матч у Софії, де проводить єврокубкові протистояння команда з Разград, проходив у напруженій боротьбі. Болгари намагалися ні в чому не поступатися іменитому оппонету і частково їм це вдалося. Після забитого гола з кутового у "Лудогорця" було кілька моментів, щоб ще раз засмутити Ікера Касільяса. Притому, що і в захисті "біло-зелені" діяли надійно.

"Реал" Кріштіану Роналду двічі міг відзначитися з пенальті: в результаті, КриРо зробив це лише одного разу, забивши 69 гол у Лізі Чемпіонів. Переможну ж крапку поставив француз Карім Бензема. Слід додати, що шотландський арбітр Томсон часом брав явно суперечливі рішення. Так було і з другим пенальті, і з ще деякими епізодами як на користь однієї, так і іншої команди.

Ліга Чемпіонів. Груповий турнір. 2-й тур

Група B

"Лудогорець" (Болгарія) - "Реал" (Іспанія) - 1:2 (1:1)

Голи: Марселинью, 6 (1:0). Кріштіану Роналду, 24 - з пенальті (1:1). Бензема, 77 (1:2).

Нереалізований пенальті: Кріштіану Роналду, 10 (воротар).

"Лудогорець": Стоянов, Жуніор Кайсара, Моці, Александров, Мінєв, Абало, Дяків, Фабіу Эспинью (Аніс, 82), Марселинью (Вандерсон, 70), Александров (Мисидьян, 82), Безяк.

"Реал": Касільяс, Арбелоа, Серхіо Рамос, Варан, Марселу, Ильярраменди, Модрич (Кроос, 73), Іско (Родрігес, 76), Бейл, Ернандес (Бензема, 67), Кріштіану Роналду.

Попередження: Мінєв, 9. Дяков, 24. Абало, 57. Фабіу Еспинью, 63. Серхіо Рамос, 73. Аніс, 87.

Суддя: Томсон (Шотландія).

1 жовтня. Софія. Стадіон "Васіл Левскі".

Додамо, що 1 жовтня в Лізі Чемпіонів відбулися поєдинки у квартетах А, В, С і D.

Нагадаємо, у другому турі групового турніру донецький "Шахтар" втратив перемогу над "Порту" на останніх секундах протистояння - 2:2. В активі українців - два очки після двох матчів і третє місце в групі Н. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі