"Реал" вважається головним претендентом на перемогу в Лізі Чемпіонів

Поділитися
"Реал" вважається головним претендентом на перемогу в Лізі Чемпіонів "Реал" вважається одним з претендентів на перемогу в Лізі Чемпіонів © realmadrid.com
16 вересня стартує груповий турнір Ліги Чемпіонів, де буде представлена і українська команда. Втім, букмекери не розглядають донецький "Шахтар" в якості претендента на успішний виступ.

Мадридський "Реал" вважається головним претендентом на перемогу в Лізі Чемпіонів, яка стартує розіграшем групового турніру 17 вересня.

"Королівський клуб" зіграє в групі В проти англійського "Ліверпуля", швейцарського "Базеля" та болгарського "Лудогорца". Перший поєдинок іспанська команда проведе 16 вересня проти швейцарців на домашньому стадіоні.

На перемогу "Реала" в Лізі Чемпіонів можна поставити з тим же коефіцієнтом, що і одразу ж після жеребкування 28 серпня - 4,6. Майже на 100 відсотків впевнені букмекери в тому, що "вершкові" вийдуть в 1/8 фіналу, а перемога в квартеті котирується з показником 1,25.

Другими в ранжирі букмекерів йде "Баварія" (коефіцієнт на перемогу в ЛЧ - 5,0), далі - "Барселона" - (6,2 - тут ймовірність трохи виросла) та "Челсі" (7,0).

Практично не змінилася ситуація і з оціненими шансами "Шахтаря": українці як і раніше вважаються аналітиками лише претендентами на 3-е місце в групі Н, де грають португальський "Порту", іспанський "Атлетик" і білоруський БАТЕ. На те, що "гірники" вийдуть в 1/8 фіналу можна поставити з показником 2,0, тоді як португальці і іспанці котуються значно вище - 1,25 та 1,36 відповідно.

Знизили букмекери і коефіцієнт на перемогу "Шахтаря" в Лізі Чемпіонів - з 151,0 до 350,0.

Нагадаємо, що "гірники" зіграють свій перший матч групового турніру 17 вересня в Більбао проти місцевого "Атлетика". Кращий бомбардир "Шахтаря" в нинішньому сезоні Олександр Гладкий пообіцяв, що його команда підійде до старту в Лізі Чемпіонів у бойовому настрої. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі