"Реал" відправив на допомогу "Манчестер Юнайтед" віце-чемпіона світу

Поділитися
"Реал" відправив на допомогу "Манчестер Юнайтед" віце-чемпіона світу © manutd.com
Несподівані невдачі на старті англійської Прем'єр-ліги змусили "Червоних дияволів" в оперативному порядку шукати підкріплення.

Півзахисник Анхель ді Марія, який у складі збірної Аргентини виграв срібні медалі чемпіонату світу-2014, підписав п'ятирічний контракт з англійським "Манчестер Юнайтед".

За трансфер аргентинця його колишній клуб "Реал" отримав 74 мільйони євро, що перекрило попередній трансферний рекорд в англійській Прем'єр-Лізі.

У складі "вершкових" Анхель ді Марія за п'ять сезонів провів 190 матчів, забив 36 м'ячів. Разом з командою з Мадрида аргентинець вигравав Лігу Чемпіонів у торішньому розіграші.

На чемпіонаті світу у Бразилії ді Марія був одним з провідних гравців своєї збірної, не раз рятуючи свою команду, яка на бразильських полях виглядала часом не зовсім переконливо.

Ще однією метою МЮ, який після успішно проведених тренувальних матчів у міжсезоння, набрав всього одне очко у чемпіонаті Прем'єр-ліги, а напередодні був розгромлений 4:0 представником третього дивізіону "МК Донс" в Кубку Ліги, є чилійський універсальний футболіст Артуро Відаль.

Футболіст, який може підсилити гру в центрі поля, так і захисні редути команди обійдеться МЮ приблизно у 43 мільйони євро. Якщо ж угода між англійцями і туринським "Ювентусом" зірветься, головний тренер "Червоних дияволів" Луї ван Гаал готовий розглянути кандидатури своїх співвітчизників Найджела де Йонга і Дейлі Блінда.

Як би там не було, але МЮ слід не тільки думати про посилення зовні, але і спробувати знайти внутрішні резерви, які напевно лежать в області психології. Адже програші таким командам як "Суонсі" згодом можуть стати фатальними не тільки для тренерського штабу, але і клубного реноме.

Додамо, що дебютувати в МЮ ді Марія може вже 30 серпня у матчі проти одного з аутсайдерів "Бернлі". Втім, після невтішних результатів, подібне неприємне визначення може пристати до "Манчестера". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі