"Реал" продовжує хвилювати трансферний ринок: на черзі колумбієць Фалькао

Поділитися
"Реал" продовжує хвилювати трансферний ринок: на черзі колумбієць Фалькао
"Маленька Колумбія" перекочує з "Монако" до Мадрида: до вже оформленого трансферу Джеймса Родрігеса приєднається Радамель Фалькао.

"Реал" продовжує тримати в напрузі трансферний ринок літа-2014. "Королівський клуб" погодив із "Монако" умови трансферу 28-річного нападника збірної Колумбії Радамеля Фалькао, інформує ABC.

Щоб уникнути проблем з фінансовим fair play від УЄФА, згідно з яким, якщо пояснювати в двох словах, не можна витрачати більше, ніж клуб заробляє, мадридці орендують форварда з правом подальшого викупу.

За сезонну оренду "Реал" заплатить "Монако" 12 мільйонів євро, а сума викупу складе 33 мільйони. Операція буде оформлена тільки в тому випадку, якщо Фалькао до закриття трансферного вікна встигне повністю відновитися після розриву хрестоподібних зв'язок коліна, через який він пропустив чемпіонат світу-2014. У минулому сезоні колумбієць провів 17 матчів у чемпіонаті Франції і забив 9 м'ячів. На полі він не з'являється з січня.

Втім, вже з'явилися повідомлення, що на початку серпня Фалькао вже зможе вийти на поле і взяти участь у передсезонному турнірі Emirates Cup. Поки що - у футболці "Монако".

Додамо, що раніше "вершкові" підписали ще одного атакуючого футболіста монегасків - колумбійця Джеймса Родрігеса, який став справжнім відкриттям ЧС-2014. Там півзахисник забив 6 м'ячів і віддав 4 гольові паси. Родрігес обійшовся "Реалу" приблизно у 80 мільйонів євро.

Раніше повідомляли, що проти переїзду Фалькао до Мадрида виступив португальський нападник клубу Кріштіану Роналду. !zn

Читайте також:

За два дні "Реал" заробив на футболках зоряного новачка 26 мільйонів євро

"Реал" дев'ятий рік поспіль залишається найбагатшим футбольним клубом світу

В Іспанії помер легендарний футболіст "Реала" Альфредо ді Стефано

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі