"Реал" офіційно спростував факт переговорів з Неймаром

Поділитися
"Реал" офіційно спростував факт переговорів з Неймаром Неймар перейшов в ПСЖ минулого літа © PSG
Бразильця в мадридському клубі не буде.

Мадридський "Реал" на своєму офіційному сайті спростував переговори по трансферу бразильської зірки ПСЖ Неймара. "Вершковим" не сподобалося, що телеканал TVE повідомив про нібито стартувавші торги по бразильцеві. Зазначимо, що за інформацією іспанського видання "Реал" запропонував ПСЖ 310 млн євро за трансфер Неймара. Повідомлялося, що сам Неймар у разі переходу отримає семирічний контракт з зарплатою близько 45 мільйонів євро в рік.

"У світлі проголошеної телеканалом TVE інформації щодо нібито пропозиції "Реала" ПСЖ по Неймару, клуб хоче заявити, що це категорично не відповідає дійсності. "Реал" не робив ніякого пропозиції клубу або самому гравцеві", - свідчить заява клубу.

"Реал" здивований, що іспанський державний телеканал розповсюдив повністю неправдиву інформацію, і при цьому ніхто з видання не зв'язався спочатку з однією з сторін, щоб перевірити інформацію, яку можна було б легко спростувати".

Нагадаємо, що в даний момент саме за Неймара були заплачені рекордні гроші - 222 мільйони євро, коли гравець збірної Бразилії змінив "Барселону" на ПСЖ.

26-річний бразилець перебрався в Париж минулого літа з "Барселони" і в перший же сезон забив 29 голів у 30 матчах у всіх турнірах.

Раніше збірна Бразилії з Неймаром у складі пробилася до чвертьфіналу чемпіонату світу в Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі