"Реал" названий найдорожчим футбольним брендом року

Поділитися
"Реал" названий найдорожчим футбольним брендом року Роналду потрапив до топ-10 рейтингу брендів серед спортсменів
Мадридський клуб зайняв п'яте місце серед всіх спортивних команд світу, а Роналду випередив Мессі.

Мадридський "Реал" став найдорожчим футбольним брендом року в рейтингу, опублікованому журналом Forbes. Бренд "Королівського клубу" оцінюється в 464 мільйони доларів.

"Реал" випередив "Манчестер Юнайтед" (446 мільйонів), "Барселону" (437) і "Баварію" (375), які також увійшли в десятку кращих і розташувалися відразу за мадридцями.

Якщо ж брати всі спортивні команди, то найдорожчим брендом визнана бейсбольна команда "Нью-Йорк Янкіз" - 661 мільйон доларів. На другому місці - баскетбольні "Лос-Анджелес Лейкерс", на третьому "Даллас Ковбойз" з американського футболу.

У той же час Кріштіано Роналду став єдиним футболістом, який опинився в топ-10 рейтингу найцінніших брендів 2015 року серед спортсменів за версією Forbes. Португалець зайняв восьме місце. А очолив цей рейтинг гольфіст Тайгер Вудс, який нещодавно був визнаний найбагатшим спортсменом останнього десятиліття. Лео Мессі в десятці не виявилося.

Відзначимо, що "Реал" очолює рейтинг найдорожчих клубів світу незалежно від виду спорту. Вартість мадридського клубу оцінюється в 3,26 мільярда доларів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі