"Реал" може продати Роналду через скандальні висловлювання футболіста

Поділитися
"Реал" може продати Роналду через скандальні висловлювання футболіста Роналду наговорив зайвого © skysports.com
Після поразки від "Атлетіко" португалець різко висловився на адресу своїх партнерів по команді.

Кріштіано Роналду може покинути мадридський "Реал" найближчим літом. Керівництво "вершкових" готове розглянути варіант трансферу португальця після його висловлювань на адресу партнерів по команді.

Після поразки від "Атлетіко" в чемпіонаті Іспанії (0:1) Роналду заявив, що команда могла б перемагати, якби одноклубники португальця грали на його рівні: "Ви, журналісти, говорите, що в цьому сезоні я став гірше, але я дуже близький до кращого бомбардира Прімери, в Лізі чемпіонів не бачу нікого поруч зі мною. Якщо б всі були на моєму рівні, ми б були першими.

Важко виграти важливий і довгий турнір без кращих гравців. Нам не вистачає Бензема, Пепе, Марсело, Бейла. Я не хочу зачепити і недооцінювати інших гравців, тому що вважаю, що в "Реалі" всі хороші. Але мені подобається грати з Карімом, наприклад, а коли його немає, все стає набагато складніше. Точно так само з Бейлом і Марсело. По-моєму, Данило сьогодні був кращим на полі, але на довгій дистанції це складно, тому що зазвичай кращі гравці залишаються кращими протягом сезону - так практично завжди. Не кажу, що Хесе, Лукас Васкес і Ковачич не класні гравці, вони хороші, але... Це моя точка зору", - сказав Роналду.

Пізніше португалець заявив, що його слова не правильно зрозуміли: "Я мав на увазі рівень фізичної готовності, а не рівень гри. Я не краще будь-якого з партнерів". Однак, як стало відомо El Confidencial, слова зіркового нападника не сподобалися президенту "Реала" Флорентіно Пересу.

ЗМІ повідомляють, що в разі можливого продажу Роналду заміну йому керівництво "Реала" бачить в особі нападника "Баварії" Роберта Левандовскі.

Читайте також: Мессі і Роналду разом забили на професійному рівні 1000 голів

Нагадаємо, раніше агент Роналду Жорже Мендеш заявив, що зірковий футболіст може завершити кар'єру в "Реалі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі