"Реал" – "Ліверпуль": ключові моменти матчу

Поділитися
"Реал" – "Ліверпуль": ключові моменти матчу У фіналі зіграють команди з Іспанії та Англії © twitter.com/ChampionsLeague
У столиці України розіграли головний європейський футбольний клубний трофей.

26 травня в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" відбувся фінальний поєдинок Ліги чемпіонів сезону 2017/2018, в якому зустрілися мадридський "Реал" і англійський "Ліверпуль". "Реал" третій рік поспіль виграв турнір, в якому на рахунку мадридців тепер 13 перемог, а ось для "Ліверпуля" київський фінал міг стати шостим переможним в історії. ZN.UA провів текстову онлайн-трансляцію вирішального матчу Ліги чемпіонів за участю двох грандів європейського футболу.

Старт поєдинку пройшов з перевагою "Ліверпуля" – було видно, що англійці зробили ставку на швидкий гол. "Реал" грав спокійно, відчувався досвід важливих матчів у мадридців.

Атакуючий порив команди Клоппа перервала травма лідера нападу "червоних" Салаха, який пошкодив плече в єдиноборстві з Серхіо Рамосом і зі сльозами на очах залишив зелений газон НСК "Олімпійський".

Далі вже "Реал" став більше контролювати м'яч і створювати небезпечні моменти біля воріт Кариуса.

Другий тайм розпочався з двох голів – спочатку Бензема скористався помилкою Каріуса, а через чотири хвилини Мане зрівняв результат.

Далі гра проходила в рівній боротьбі, але своє слов сказав Бейл. Валлієць, вийшовши на заміну, зробив результат, забивши космічним ударом через себе, а пізніше зі своєї забійної лівої знову змусив помилитися Каріуса – 3:1.

"Реал" – "Ліверпуль" – 3:1

Голи: Бензема, 51, Бейл, 64, 84 – Мане, 55.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі